Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 28

Novi režim prometa u Rijeci.....

Raspravljate o temi Novi režim prometa u Rijeci..... u Rijeka forumu, dio Lijepa Naša foruma; Dečki, malo sam se pogubio. Kažete da se 20.11. u potpunosti zatvara Cindrićeva, da idemo zaobilazno Ribarska+Fiumara+Šupićeva+A.K.Miošića te dalje normalnim ...

Starter Avatar od korisnika DESERTFOX
    Datum registracije
    27-04-07
    Starost
    44
    Poruka
    19
    Liked
    0 times

Re: Novi režim prometa u Rijeci.....

Dečki, malo sam se pogubio. Kažete da se 20.11. u potpunosti zatvara Cindrićeva, da idemo zaobilazno Ribarska+Fiumara+Šupićeva+A.K.Miošića te dalje normalnim putem. Meni je normalni put Cindrićeva prema piramidi /živim na Podvežici/. Jel mi to nastavljamo negdje ravno od A.K.Miošića prema tunelu možda ili.....Inače, što je sa ljudima koji žele, recimo u 13.divizije? Kojim putem će oni, jadna im majka?!
    "Kad eliminiraš nemoguće, ono što ostane, koliko god nevjerovatno zvučalo, mora biti istina!" Sherlock Holmes

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Ono što je važno za tu dionicu je da ćeš voziti onako kako sada ide autobus...... Znači, kako 6 skreće kod kazališta da bi stala kod Mrtvog tako ćeš morati i ti sa autom......

U prijevodu, pratiš trasu busa ako ti šta nije jasno.......

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Isto pitanje..Ako se u potpunosti zatvara Cindiceva, kako u xIII divizije?!?

Nije vrag da ce ruta biti dodi do towera kako znas, pa natrag po Kamovoj prema gradu i onda po onom Vevcevskom prolazu ili kako god u XIII divizije...

Akademik Foruma Avatar od korisnika lol_lol
    Datum registracije
    09-11-06
    Starost
    20
    Poruka
    6,268
    Liked
    1 times

razrovat ce mi sve oko škole
    nadam se da ce sve proc brzo i u najboljem redu, ali to se samo nadam
    Giggs... Giggs will tear you apart... again

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Ma oni zatvaraju Cindrićevu samo do križanja sa Šetalištem AK Miošića.......

Pa na prvoj strani je slika šta se zatvara.....

I još par što sam našao......

Zabrana parkinga u Ribarskoj....

I ovo je slika koja objašnjava.....

Puna crvena linija je linija obilaska, tamo gdje je tekst Ulica Slavka Cindrića je zatvoreno a strelicama je označen ulaz i izlaz na parking....... Ostalo je sve OK (za sada).....

×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Citat Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
    Ma oni zatvaraju Cindrićevu samo do križanja sa Šetalištem AK Miošića.......
    Aha, zbunio me ovaj dolje dio u tvom prvom postu

Od 20.11.2008.:
    - zatvara se potpuno Cindrićeva ulica..

(vec sam zaboravio gdje sam parkirao )

Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Krivo se izjasnio, ja sam zaboravio da je Cindrićeva skroz do onog čuvenog trokuta na Piramidi.......

×××

prof. Foruma Avatar od korisnika M@tej@
    Datum registracije
    22-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    1,268
    Liked
    11 times

Citat Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
    Na kraju balade, mislim da ce ovo ispasti puno bolje nego sto je sada. Ovo sve ide u neku svrhu oslobadanja centra grada od automobila (sto je pozitivno, jerbo smo mi ovdje naviknuti svugdje se gurati svojim auticima) te bolje protocnosti gradskih autobusa. Blago receno, poruka ovog projekta je da bi ljudi vise trebali koristiti javni prijevoz.
    Shit. S javnim prijevozom mi do doma treba 35 minuta, a autom 10. Ušteda vremena neopisiva.

Što se tiče busa...... I to će imati korekcija...... Posebno onaj prigradski dio..... Neki polasci će se totalno maknuti iz centra grada..... Ali previše je za pisat i nemam volje detalje objašnjavat......
    Odlično. Još ću imat i 3 dana hodanja dok dojašem do svoje prigradske linije, odlično. Ili će me do tamo vozit gradska, a nema mi ništa draže nego mijenjat 2 autobusa. Ma živili.

Što se tiče parkinga, gore sam ti sve objasnio....... A gradit će se višeetažna garaža još na Gomili (kod Socijalnog) i kod Ekonomskog faksa........
    ići
    Ma sve je to ok, neka se gradi, ali kad su te garaže skupe ko sam vrag.
    Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima.

Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
    Shit. S javnim prijevozom mi do doma treba 35 minuta, a autom 10. Ušteda vremena neopisiva.
    Budući da svi razmišljaju tako, događa se gužva u prometu i 1.5 osoba po autu na cesti........

Citat Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
    Odlično. Još ću imat i 3 dana hodanja dok dojašem do svoje prigradske linije, odlično. Ili će me do tamo vozit gradska, a nema mi ništa draže nego mijenjat 2 autobusa. Ma živili.
    Ovisi gdje stanuješ....... Evo primjer..... Ako stanuješ u mjestima tipa Klane, Pasjaka, Kraljevice, Hreljina ćeš mijenjati (prigrad će te vozit do pola puta a dalje ćeš minibusom)..... A ako stanuješ u mjestima tipa Viškova, Čavli, Kastva, Škrljeva onda ti princip ostaje isti........ Neke linije se sele, ne sve......

×××

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

jutros, jebenih sat vremena od skurinja do bulevarda...SAAAAAAAT aaaaaaaaarhggggggggghhhhh

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku