| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Panoramske slike Rijeke u Lijepa Naša forumu; slikano s mog balkona prije 10min... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: Panoramske slike Rijeke Uopće se ne sjećam jesam li ovo već stavio negdje ali evo par sa Trsata i jedna iz auta u dolasku. Imam negdje još slika, čak i noćnih, ali moram prekopati malo po cd-ima da ih pronađem
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Panoramske slike Rijeke evo malo slikica opatije,tj učke slikanih s mog balkona
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 103
![]() ![]() | Re: Panoramske slike Rijeke ![]() Nije doduše panoramska slika Rijeka, ali jedan zgodan kamen u obliku foke-navodno izvađen iz tunela na Pećinama. Sačuvano je valjda kao spomenik-ništa ne piše pa točno i ne znam porjeklo. Aklo netko zna više nek napiše.
__________________ Amor omnia vincit. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Panoramske slike Rijeke bome i mene...jel' to možda morski lav ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
![]() |
| Tagovi: panoramske, rijeke, slike |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:41.