Uopće se ne sjećam jesam li ovo već stavio negdje ali evo par sa Trsata i jedna iz auta u dolasku.
Imam negdje još slika, čak i noćnih, ali moram prekopati malo po cd-ima da ih pronađem
Raspravljate o temi Panoramske slike Rijeke i okolice u Rijeka forumu, dio Lijepa Naša foruma; slikano s mog balkona prije 10min...
Imam negdje još slika, čak i noćnih, ali moram prekopati malo po cd-ima da ih pronađem
evo malo slikica opatije,tj učke slikanih s mog balkona
Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba
topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja![]()
Nije doduše panoramska slika Rijeka, ali jedan zgodan kamen u obliku foke-navodno izvađen iz tunela na Pećinama. Sačuvano je valjda kao spomenik-ništa ne piše pa točno i ne znam porjeklo.
Aklo netko zna više nek napiše.
Amor omnia vincit.
Mene kamen podsjeća na nešto drugo![]()
Show love with no remorse
bome i mene...jel' to možda morski lav![]()
Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba
topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja![]()
Slike su odlicne!!!
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Evo jedne panoramske - slikano iz Voloskog. Bilo je malo mutno vrijeme, pa je takva i slika.
Amor omnia vincit.
Imam ih cijelu gomilu kod kuće, oko 500-tinjak, ali trebalo bi mi previše vremena samo da ih sortiram, a kamoli da ih uploadam!!!