imaš auto praonu tamo kod 3.maja,mislim da ti dođe oko 40 kn...bar mi je tako rekla frendica...
Raspravljate o temi Pomoć - Autopraona u Rijeka forumu, dio Lijepa Naša foruma; Molim vas za pomoć? Ako znate koju autopraonu na području grada Rijeke, molio bih vas da mi napišete gdje se ...
imaš auto praonu tamo kod 3.maja,mislim da ti dođe oko 40 kn...bar mi je tako rekla frendica...
Zadnji Uredio malena_rozy : 18-01-08 u 19:28
Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba
topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja![]()
da kod 3.maja ti dodje 40 kn vanjsko pranje auta(bio ja pred mjesec dana tamo) a unutarnje je 10-15kn nisam siguran(ako su one cure tamo) ako nisu onda imaš automate,ubaciš 5kn u automat i usisavač ti radi 10min,nakon 10min moraš opet 5kn ubacit
![]()
Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.
ma peru i ona dva dečka koja su tamo
Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba
topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja![]()
Znam, hvala ljudi, ali trebala bi mi neka druga autopraona, jer je ta prilično skupa; vanjsko je 45,00kn, a unutarnje 40,00kn!!!
skoro da ti se isplati provozat do Broda da opereš autoOvdje rijetko tko prelazi 45-50 kn unutarnje + vanjsko
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
Jako je relativno što je skupo. Usluge nisu uvijek iste kvalitete.
image004.jpgimage003.jpg5.jpg6.jpg
7.jpg8.jpg9.jpg
1.jpg 2.jpg
A možda netko više voli ovakvu uslugu:
0.jpg
imaš jednu autopranu kod crkve na zametu,odmah preko puta,mislim da je tamo još jeftinije![]()
Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.