Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Rijeka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rijeka Raspravljate o temi Riječki sastanak forumaša u Lijepa Naša forumu; Evo, kako postoji želja za meetingom riječana, pa neka ovo bude mjesto budućih dogovora. Šta kažete na ovaj tjedan......

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-08-07, 22:29   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 1,482
mmrki se izdvaja iz masemmrki se izdvaja iz masemmrki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mmrki
Riječki sastanak forumaša

Evo, kako postoji želja za meetingom riječana, pa neka ovo bude mjesto budućih dogovora.
Šta kažete na ovaj tjedan...da čujem prijedloge
Evo moj prijedlog je 28.08.2007. utorak sastanak na mostu Hrvatskih branitelja recimo oko 22h, šta mislite?
fuzija, ive_ri, spasoje da čujem vaše prijedloge

Zadnji Uredio mmrki : 26-08-07 u 22:36.
mmrki je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-08-07, 23:15   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 3,757
Snjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Snjesko Bijelic Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Snjesko Bijelic
Re: Riječki sastanak forumaša

može oko 21h,meni paše,ajde neka još neko doleti ne samo nas 4,i neke cure bi dobro došle

http://www.cro-wow.com/portal/
Snjesko Bijelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-08-07, 23:15   #3 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 19
Poruka: 6,449
Ive_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Šta se mene tiče možemo se tamo nać di si rekao, na mostu branitelja, pa onda ćemo vidjet di ćemo kasnije kad se skupimo

Možemo se nać oko 22 ili 21 h meni je svejedno, to kako ovi ostali kažu

I ajmo cure javite se

Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-08-07, 23:22   #4 (permalink)
prof. Foruma

Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mmrki

Ja cijeli ovaj tjedan slobodan, osim petka. što se mene tiče može i u 21h. znači spasoje ti dolaziš,a fuzija i Ive_ri će valjda do utorka izjasnit.

Citat:
Pravi autor: spasoje Pogledaj Poruke
može oko 21h,meni paše,ajde neka još neko doleti ne samo nas 4,i neke cure bi dobro došle
Slažem se
mmrki je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-08-07, 23:33   #5 (permalink)
prof. Foruma

Znači za sad vrijedi zakazano mjesto u 21h. Valjda će se još neko odazvat.
Ajde, ako neko ima neki drugi prijedlog neka kaže do utorka u 13h, pa da mogu do 14h reć konačno mjesto sastanka. Šta kažete?
mmrki je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-08-07, 23:41   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Snjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Snjesko Bijelic Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Snjesko Bijelic

doć će Ive_ri samnom,mi se već znamo odprije tako da ćemo se ja i on dogovoriti već

Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 00:33   #7 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 19
Poruka: 6,449
Ive_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Meni je ok, ali možda smo trebali ovo napisat par dana prije nego šta se nalazimo, jer neće nitko stić vidjet ovo u taj jedan dan, a onako bi ih se više javilo kad bi stajalo par dana, al nije bitno, bit će još prilika

Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 00:49   #8 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
Meni je ok, ali možda smo trebali ovo napisat par dana prije nego šta se nalazimo, jer neće nitko stić vidjet ovo u taj jedan dan, a onako bi ih se više javilo kad bi stajalo par dana, al nije bitno, bit će još prilika
Možda imaš pravo. A da prebacimo s utorka na četvrtak ili ostajemo prvi ovom prvom ?
mmrki je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 02:03   #9 (permalink)
Akademik Foruma

što se tiče mene može i četvrtak,svejedno...

Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 04:55   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,122
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

cetvrtak ?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rijeka, sastanak

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103