| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Riječki sastanak forumaša u Lijepa Naša forumu; Ma trebali bi se vi naci i u utorak i u cetvrtak, a moze i u srijedu.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša LOOL zasto ne. samo ja imam popravni pa malo teze... robin zar si ti iz rijeke?
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Riječki sastanak forumaša Onda ovako , bez daljnje filozofije , nalazimo se u četvrtak u 21 h na mostu branitelja, ko oće neka se tu prijavi i riješeno jednom zauvijek A šta se tiče popravnog, blackdevilles , pa možeš valjda jednu večer ić van, nije valjda da učiš non stop, mogu mislit kako učiš ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša Ej evo i mene... Ja sam za, da se nadjemo definitivno, ali ja ne mogu u srijedu jer mi je tada tati rodjendan pa imamo goste i to.... Ali cetvrtak bi mogao, negdje oko 21 sat, bolje nego oko 22...Eto pa sad vi vidite kako kome pase.... E da ive tek sad skuzih tvoj zadnji komentar... Meni odgovara... Vidimo se nadam se ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #19 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Riječki sastanak forumaša 1. mmrki 2. Ive_ri
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
![]() |
| Tagovi: rijeka, sastanak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:43.