ne zezaj nas Riječane![]()
Raspravljate o temi Riječki sastanak forumaša u Rijeka forumu, dio Lijepa Naša foruma; Ma trebali bi se vi naci i u utorak i u cetvrtak, a moze i u srijedu....
ne zezaj nas Riječane![]()
Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije.
tako je robin reci mu !![]()
S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
pa normalno,naći ćemo se svaki dan od sutra do petka![]()
Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije.
LOOL zasto ne. samo ja imam popravni pa malo teze... robin zar si ti iz rijeke?
S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Onda ovako , bez daljnje filozofije , nalazimo se u četvrtak u 21 h na mostu branitelja, ko oće neka se tu prijavi i riješeno jednom zauvijek![]()
A šta se tiče popravnog, blackdevilles , pa možeš valjda jednu večer ić van, nije valjda da učiš non stop, mogu mislit kako učiš![]()
![]()
Ej evo i mene... Ja sam za, da se nadjemo definitivno, ali ja ne mogu u srijedu jer mi je tada tati rodjendan pa imamo goste i to.... Ali cetvrtak bi mogao, negdje oko 21 sat, bolje nego oko 22...Eto pa sad vi vidite kako kome pase.... E da ive tek sad skuzih tvoj zadnji komentar... Meni odgovara... Vidimo se nadam se![]()
'' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom,
ali nad ovom zemljom generalno tragičnom,
čemu sam bliži, tri put pogađaj... ''
Evo ovako, ko misli doć neka se stavi na listu.
Sastanak 30.08.2007. u 21h na mostu hrvatskih branitelja
1. mmrki
1. mmrki
2. Ive_ri
1. mmrki
2. Ive_ri
3. spasoje
Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.