| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Riječki sastanak forumaša u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: Ive_ri Skoro su mi oči ispale A rodijak meni su ispale i ostale su zaljepljene na guzi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #201 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-07-07 Godina: 24
Poruka: 2,078
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša A rodijak meni su ispale i ostale su zaljepljene na guzi one ženske, moram joj reć da mi ih vrati ![]() Citat:
Budeš ti išla s nama već iduću subotu ako opet budemo išli(da nećemo )Zadnji Uredio mmrki : 09-09-07 u 15:49. | |
| | |
| | #202 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša HAHAHA ma jok..necete...Samo se uzalud nadas .... A lipo sto ste uzivali, neka drago mi je ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #204 (permalink) |
| ***M@nga*** | Re: Riječki sastanak forumaša ja kad sam vidio onu guzu od one tipice ja sam samo bljedo gledao i križao se ,mislim da bi mogao tako gledat u njenu guzu 0-24h 100% baš odličan šupak ufff još sam bio s jednom slatkom curom,neću imenovat kojom ![]()
__________________ Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 09-09-07 u 16:57. |
| | |
| | #205 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša šefe, moram vas malo zezat vidim spasoje je imao uspjesnu noc, kakva je vasa bila ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #207 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša bem mu selo...pa kako...Previse vam paznje uzela onda dama u bijelim tajicama ![]()
| | |
| | #209 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša Pa loverboy ne konta, on je jadan sav u sedmom nebu...jebaci kontaju .... Pitaj znas vec koga kako to ide ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: rijeka, sastanak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:42.

Budeš ti išla s nama već iduću subotu ako opet budemo išli(da nećemo

...pustio sam suzu 
još sam bio s jednom slatkom curom,neću imenovat kojom