Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Rijeka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rijeka Raspravljate o temi Riječki sastanak forumaša u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: mmrki Ajoj, cure su na bolesne Ajde, brzo nam ozdravite i pijte puno čaja i za obe ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-09-07, 19:06   #271 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto
Re: Riječki sastanak forumaša

Citat:
Pravi autor: mmrki Pogledaj Poruke
Ajoj, cure su na bolesne Ajde, brzo nam ozdravite i pijte puno čaja i za obe
fala
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 22:28   #272 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,783
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Evo bili na kraju samo na piću mmrki, spasoje i ja i malo poćakulali, sprdali se i tako.

Drugi put kad ovako idemo samo ću na mobitel pozvat one kojima znam već broj i s kojima ionako idemo van a ovi ostali ako se nekome da ić s nama neka se jave na pm da ne pišemo bezveze ove prijave kad na kraju opet uvijek istih 5-6 ljudi ide (a tih 5-6 su najveće legende )

Žao mi je jedino šta je moja malenkost bolesna, a malena_rozy nije bila ,a mogli su i još neki ,al eto bit će drugi put.
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 22:30   #273 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 5,342
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
Evo bili na kraju samo na piću mmrki, spasoje i ja i malo poćakulali, sprdali se i tako.

Drugi put kad ovako idemo samo ću na mobitel pozvat one kojima znam već broj i s kojima ionako idemo van a ovi ostali ako se nekome da ić s nama neka se jave na pm da ne pišemo bezveze ove prijave kad na kraju opet uvijek istih 5-6 ljudi ide (a tih 5-6 su najveće legende )

Žao mi je jedino šta je moja malenkost bolesna, a malena_rozy nije bila ,a mogli su i još neki ,al eto bit će drugi put.
da bilo je super kad si s pravom ekipom vani uvijek je dobro,samo se nadam da će drugi put doć više ljudi
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 22:31   #274 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 685
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

ma....lako za mene,ja ionako samo šutim kao da ni nisam s vama,tako da vam nisam onda previše falila....a i ne bi ja propustila bb za ništa,usput onaj valentino je ispao jeeeeeej,iako su on i stipe sad u maloj kući.
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 23:15   #275 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,076
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: spasoje Pogledaj Poruke
da bilo je super kad si s pravom ekipom vani uvijek je dobro,samo se nadam da će drugi put doć više ljudi
Upravo tako

Citat:
Pravi autor: malena_rozy Pogledaj Poruke
ma....lako za mene,ja ionako samo šutim kao da ni nisam s vama,tako da vam nisam onda previše falila....a i ne bi ja propustila bb za ništa,usput onaj valentino je ispao jeeeeeej,iako su on i stipe sad u maloj kući.
ajde, nemoj tako...drugi put nemoj bit tako šutljiva, blebeći što god ti padne na pamet, ko i mi ostali
mmrki je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 23:27   #276 (permalink)
Uvaženi forumas

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

ma da,ako počnem pričat o bb-u ili autima ćete me samo čudno pogledat i reć o čemu ova tu priča
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 23:39   #277 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,076
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto

Citat:
ma da,ako počnem pričat o bb-u ili autima ćete me samo čudno pogledat i reć o čemu ova tu priča
Hm, auti...nemaš ti pojma kakav sam ja luđak za autima i sve što je vezano za njih, pogotovo sami motori auta(za to sam dr.sc.).Eto, onda ja i ti imamo temu za ubit vrime.
mmrki je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 23:42   #278 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: mmrki Pogledaj Poruke
Hm, auti...nemaš ti pojma kakav sam ja luđak za autima i sve što je vezano za njih, pogotovo sami motori auta(za to sam dr.sc.).Eto, onda ja i ti imamo temu za ubit vrime.

jeeeeej,samo...ti ćeš pričat,a ja ću upadat sa pitanjima :uuuuu,what this button do?
Odgovori sa citatom
Star 22-09-07, 10:29   #279 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Zašto?!
Odgovori sa citatom
Star 22-09-07, 11:12   #280 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 3,093
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi

Sorry, ja tek sada vidio PM.... Jučer sam imao svirku pa ionako nebi mogao doći...... Nadam se da je bilo odlično i da ste se zajebavali......
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rijeka, sastanak

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114