| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Riječki sastanak forumaša u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: mmrki Ajoj, cure su na bolesne Ajde, brzo nam ozdravite i pijte puno čaja i za obe ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #271 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša Citat:
![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #272 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Riječki sastanak forumaša Evo bili na kraju samo na piću mmrki, spasoje i ja i malo poćakulali, sprdali se i tako. Drugi put kad ovako idemo samo ću na mobitel pozvat one kojima znam već broj i s kojima ionako idemo van a ovi ostali ako se nekome da ić s nama neka se jave na pm da ne pišemo bezveze ove prijave kad na kraju opet uvijek istih 5-6 ljudi ide (a tih 5-6 su najveće legende )Žao mi je jedino šta je moja malenkost bolesna, a malena_rozy nije bila ,a mogli su i još neki ,al eto bit će drugi put. ![]() |
| | |
| | #273 (permalink) | |
| ***M@nga*** | Re: Riječki sastanak forumaša Citat:
kad si s pravom ekipom vani uvijek je dobro,samo se nadam da će drugi put doć više ljudi ![]()
__________________ | |
| | |
| | #274 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Riječki sastanak forumaša ma....lako za mene,ja ionako samo šutim kao da ni nisam s vama,tako da vam nisam onda previše falila....a i ne bi ja propustila bb za ništa,usput onaj valentino je ispao jeeeeeej,iako su on i stipe sad u maloj kući.
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #275 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-07-07 Godina: 24
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša Citat:
Citat:
![]() | ||
| | |
| | #276 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Riječki sastanak forumaša ma da,ako počnem pričat o bb-u ili autima ćete me samo čudno pogledat i reć o čemu ova tu priča ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #278 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Riječki sastanak forumaša Citat:
jeeeeej,samo...ti ćeš pričat,a ja ću upadat sa pitanjima :uuuuu,what this button do? ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja | |
| | |
| | #279 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša Citat:
Zašto?!
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #280 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,093
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša Sorry, ja tek sada vidio PM.... Jučer sam imao svirku pa ionako nebi mogao doći...... Nadam se da je bilo odlično i da ste se zajebavali......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Tagovi: rijeka, sastanak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:47.

Ajde, brzo nam ozdravite i pijte puno čaja i
za obe

)

...nemaš ti pojma kakav sam ja luđak za autima i sve što je vezano za njih, pogotovo sami motori auta(za to sam dr.sc.).Eto, onda ja i ti imamo temu za ubit vrime.
Zašto?!