| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Riječki sastanak forumaša u Lijepa Naša forumu; 1. mmrki 2. Ive_ri 3. spasoje 4. Moja malenkost... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša 1. mmrki 2. Ive_ri 3. spasoje 4. Moja malenkost
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Riječki sastanak forumaša Evo mene, pa normalno da ne mozete stavit dan unaprijed... ja sam tek sad skuzio. Za cetvrtak jos ne znam, misli da cu moc pa cu se stavit u listi u zagrade. I dajte da neke cure dodju ![]() 1. mmrki 2. Ive_ri 3. spasoje 4. Moja malenkost 5. (fuzija)
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #23 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša Ej fuzija pa ja sam cura hahahaha...Ne znam zašto al svi na ovom forumu misle da sam muško a dobro ako želite mogu ja i to bit ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša onda i jesam, ako za nikog za tebe cu bit ![]() ej ljudi i ako smijem primjetit i ja sam postala regularni forumas weeee ![]()
| | |
| | #27 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Riječki sastanak forumaša Citat:
(barem jedan zna da si zensko) ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša Oh mi se znamo ? HAHAHAHA Salim se... Hvala, hvala sto barem ti vjerujes u moju žensku stranu, valjda hihihihi ![]()
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Riječki sastanak forumaša hahahhaha... dosta off... ja jos ne znam, moram vidit kakav je plan za sutra na vecer...uglavnom, jos javim
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša E ljudi, a kiša ? Ako bude padala sutra ja ne dolazim... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: rijeka, sastanak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:24.

hahahaha...Ne znam zašto al svi na ovom forumu misle da sam muško
a dobro ako želite mogu ja i to bit 

HAHAHAHA Salim se... Hvala, hvala sto barem ti vjerujes u moju žensku stranu, valjda hihihihi