| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Riječki sastanak forumaša u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: Arylin Oki...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #325 (permalink) |
| Dr. Gregory House | Re: Riječki sastanak forumaša e,ja sam se počeo sam sebi čuditi...kako mogu tako puno pisati,a da mi ne dosadi... ![]() Ot.oćeš onda sutra s nama se nać?
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #327 (permalink) |
| Dr. Gregory House | Re: Riječki sastanak forumaša mogli bi se malo zaletit da...nije da me to interesira,ali makar ćemo se mi upoznati ako ništa drugo ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #330 (permalink) |
| charolastra | Re: Riječki sastanak forumaša nećemo
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: rijeka, sastanak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:56.

nisam znao šta više da piše...ponestalo ideja 
e,ja sam se počeo sam sebi čuditi...kako mogu tako puno pisati,a da mi ne dosadi...