| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Riječki sastanak forumaša u Lijepa Naša forumu; Oćemo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #333 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša kada, gdje, tko, kako, itd.
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #334 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Riječki sastanak forumaša Snješku je samo pala ideja da odemo na kavicu,pivce i tako to, a sad ako će se nešto organizirat, njega pitajte. Ja sam uvijek za, ali sudeći po prijašnjim dogovorima... ![]()
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
| | #335 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša ja sam za jedno pivce dadada
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #338 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša nego, ma moze i kava preko dana, samo da se pije ![]()
| | |
| | #339 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Riječki sastanak forumaša Ajde curke, vi organizirajte meet, vama to bolje ide, sigurno će bit veći odaziv onda Ja čekam ko zapeta puška...
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
| | #340 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša eeej, samo nemoj odapet u medjuvremenu ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: rijeka, sastanak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:21.