| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Riječki sastanak forumaša u Lijepa Naša forumu; pa šalji, što se čeka mislim već si mogao... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #371 (permalink) |
| charolastra | Re: Riječki sastanak forumaša pa šalji, što se čeka mislim već si mogao![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #372 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Riječki sastanak forumaša imam ja private jet na Grobniku, a kad te doveze čeka ćete >>fifteen-meters-limo<< da te doveze u moj privatni birc ![]() ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #375 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša jedan đir okolo ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #379 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Riječki sastanak forumaša bojim se da niš od toga jer ima previše pičkica tu koje se boje da ih nebi silovali se sjećaš kako je zadnji put isto bilo,niko nije došo nego mi stara ekipa ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() *cω****爪丹尺工九****(F)(I) (moja provala na msn) ja bi išo krepat |
| | |
![]() |
| Tagovi: rijeka, sastanak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:37.

već si mogao

?

se sjećaš kako je zadnji put isto bilo,niko nije došo nego mi stara ekipa