Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Rijeka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rijeka Raspravljate o temi Riječki sastanak forumaša u Lijepa Naša forumu; 1. mmrki 2. Ive_ri 3. spasoje 4. Moja malenkost 5. (fuzija) 6. (Locrian85) - ni ja još nisam 100 % siguran da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-08-07, 21:07   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,693
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi
Re: Riječki sastanak forumaša

1. mmrki
2. Ive_ri
3. spasoje
4. Moja malenkost
5. (fuzija)
6. (Locrian85) - ni ja još nisam 100 % siguran da ću stići....

Locrian85 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 21:50   #32 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 951
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

1. mmrki
2. Ive_ri
3. spasoje
4. Moja malenkost
5. (fuzija)
6. (Locrian85) - ni ja još nisam 100 % siguran da ću stići....
7.(Mean girl)-ni ja nisam sigurna dal ću stići
Mean girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 21:55   #33 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,683
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Ovi koji nisu sigurni, bilo bi dobro da sutra popodne kad budu sigurni tu napišu dal će doć ili ne

CP virtualna kladionica - 1. kolo
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 22:13   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,261
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki

Vidim da Moja malenkost nema namjeru dolazit u slučaju kiše, šta ostali kažu na to, s obzirom da će vjerojatno padat. Ja imam namjeru doć i ako bude padalo.
mmrki je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 01:47   #35 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 5,441
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

baš mi se i neće dat ako bude padala kiša,al dogovorit ćemo se,ljudi smo
al najvjerojatnije ćemo doć ja i ive_ri
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 01:57   #36 (permalink)
V.I.P. Član

Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: mmrki Pogledaj Poruke
Vidim da Moja malenkost nema namjeru dolazit u slučaju kiše, šta ostali kažu na to, s obzirom da će vjerojatno padat. Ja imam namjeru doć i ako bude padalo.
Lako šta ona melje, doć će ona

Puno melje uvijek, ali doć će na kraju

moram ju malo sprdat

Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 13:10   #37 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-08-07
Poruka: 4
sali13 se izdvaja iz mase

uh,,steta sto sam zakasnio na druzenje..
mislim da bi bilo dobro da se cesce druzimo..
sali13 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 13:57   #38 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,261
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki

Citat:
Pravi autor: sali13 Pogledaj Poruke
A, jebi ga,ali biće još okupljanja. Budem ja organiziro tamo od sredine pa do kraja devetog mjeseca.
mmrki je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 14:16   #39 (permalink)
V.I.P. Član

Citat:
Pravi autor: sali13 Pogledaj Poruke

Pa nisi još zakasnio, večeras je druženje, možeš ti doć

Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 14:45   #40 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,950
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
Lako šta ona melje, doć će ona

Puno melje uvijek, ali doć će na kraju

moram ju malo sprdat
Samo ti sprdaj al ja sam ozbiljna evo kod mene se sprema kisa, ne da mi se brate mili po kisi, ima dana...Lako cemo se nac, a ionako su svi neki nesigurni pa skoro nitko nece ni doci...
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rijeka, sastanak

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113