| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Riječki sastanak forumaša u Lijepa Naša forumu; vidi,vidi i riječani se ohrabrili! zašto mene nitko nije obavjestio?! ja sam uvijek za vesela druženja... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Riječki sastanak forumaša Citat:
A i mean girl bi mogla ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Riječki sastanak forumaša A jesi luda ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Riječki sastanak forumaša e ljudi,a da vi lijepo svi dođete sutra kod mene na tulum...ionako su me svi odjb pa neće bit nikog....ive_ri zna put,pa ako ima zainteresiranih samo se njemu javite
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #56 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Riječki sastanak forumaša Šta se mene tiče ja sam uvijek za party ![]() A ostali nek se jave hehe
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
![]() |
| Tagovi: rijeka, sastanak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:35.

),sve u svemu meni bilo super,a ekipa je za 5