| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Riječki sastanak forumaša u Lijepa Naša forumu; a manekenka kasno pališ, prošla baka sa kolačima...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Riječki sastanak forumaša a manekenka kasno pališ, prošla baka sa kolačima...
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #62 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Riječki sastanak forumaša Al bit će još tih sastanaka tako da se ne sekirate
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #63 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša Malena rozy vidi i ti si mi tu joooooj pa kako super haha okupirat cemo mi ekipa i ovaj forum polako cini se meni ... ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #64 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Riječki sastanak forumaša u petak sam u kraljevici poslovno...imam kuću u jadranovu pa mogu prećoriti za vikend....napravite nekaj....se spoteremo malo...nisam bil 100 god. na riječkoj benđiki....hehe
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #65 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša Ne znam tko si, ali smijesna mi je tvoja spika, prijevod molim ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Riječki sastanak forumaša čuvaj se moja malenkosti, vidiš da je VanderHook bubaoničar i još u hodu a što se tiče ovih riječkih sastanaka,da treba opet nekad organizirat ali da bude veća ekipa...
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Riječki sastanak forumaša Citat:
Mogli bi onda u petak napravit malo veći jedan sastanak, šta kažete ?
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo | |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Riječki sastanak forumaša Citat:
ali sumnjam,nije ona opsjednuta forumima kao i ja ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja | |
| | |
| | #69 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Riječki sastanak forumaša U petak 7.09. novi sastanak forumaša, pa tko oće neka se ovdje prijavi, stavio sam par dana prije da svi stignu vidjet I molim vas da ovdje pišete samo prijave , a manje ćakulate okolo naokolo to možete u nekoj drugoj temi 1. Ive_ri
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
![]() |
| Tagovi: rijeka, sastanak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:51.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!

...