| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Riječki sastanak forumaša u Lijepa Naša forumu; 3.ja (mozda jer ne znam kad imam nastavu)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Riječki sastanak forumaša I da, sastanak će bit kao i zadnji put u 21 h ako svima paše
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Riječki sastanak forumaša 4.i ja(osim ako ovaj put budem sama doma,pa napokon napravim taj tulum )
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #74 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riječki sastanak forumaša 5. Moja malenkost
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #75 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Riječki sastanak forumaša Znači , do sada: 1. Ive_ri 2. Mmrki 3. blackdevilles 4. malena_rozy 5. Moja malenkost Dalje pišite ovako ....
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Riječki sastanak forumaša 1. Ive_ri 2. Mmrki 3. blackdevilles 4. malena_rozy 5. Moja malenkost 6. fuzija P.S.: Ne moze bez mene ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #77 (permalink) |
| dežurni spammer XD | Re: Riječki sastanak forumaša 1. Ive_ri 2. Mmrki 3. blackdevilles 4. malena_rozy 5. Moja malenkost 6. fuzija 7. spasoje ps.bez mene bi bilo glupo na sastanku pa ću se i ja prijavit ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: rijeka, sastanak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:46.

(mozda jer ne znam kad imam nastavu)