| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Rijeka chat u Lijepa Naša forumu; Eto vidim da meljemo svi tamo u temi "sastanak forumaša" i offtopičarimo bezveze pa mislim da je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Eto vidim da meljemo svi tamo u temi "sastanak forumaša" i offtopičarimo bezveze pa mislim da je pametno da otvorim ovu temu i da ovdje možemo razgovarat o svemu i svačemu. Molio bih moderatore da stave ovu temu kao sticky ako može .
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Rijeka chat
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 909
![]() ![]() | Re: Rijeka chat Ovo je dobra ideja. Baš je to i meni palo neki dan na pamet. Ajmo Riječani, svi na chat! ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Rijeka chat A evo ništa baš sam sretan maloprije sam vidio da je dinamo spušio od varteksa 4:3 tako da nam sad bježe samo 4 boda.
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Rijeka chat Citat:
![]()
__________________ ...ovo su 2 stvari koje najviše želim na Svijetu: ružu i tebe, ružu za tebe, a tebe za sebe... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: chat, rijeka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:39.

. Dečki legende ste