Kako se ne piše? Taman sam rekla da te znam.![]()
Raspravljate o temi Rijeka chat u Rijeka forumu, dio Lijepa Naša foruma; u ovoj temi se baš i nepiše ajmo ljudi živosti malo...
Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.
Kako se ne piše? Taman sam rekla da te znam.![]()
Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima.
Di perete aute?
(za one koji peru u autopraonama, a ne u dvorištu)
Postavljam ovo pitanje jerbo sam danas otišao kod Tuša (sad Plodine-na Podmurvicama/Rujevici šta god je već ono..) oprat auto, surprise-praona kod tuša ne postoji više. Onda skoknem do one Le Monde na Zametu, a tamo 5-6 auta ispred mene. No bloody way. Sjetim se jedne autopraone u Marčeljevoj Dragi i kad dođem tamo Tuš Deja Vu, ne radi. Čak ni nema naznake da je tamo nekad bila praona.. Onda se sjetih one na Srdočima gdje inače perem auto, ali radi do 5 popodne pa sam i tamo pojeo govno. Na kraju ga oprao u Kostreni kod Plodina... E, da. I ona automatska praona na Kantridi ne dolazi u obzir ni pod razno otkako mi je udubila krov na starom autu... Jebem ti peripetije
![]()
ma krpu u ruke i peri sam...onda nema frke![]()
'' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom,
ali nad ovom zemljom generalno tragičnom,
čemu sam bliži, tri put pogađaj... ''
Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 03-10-07 u 20:16
Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.
E zato ga ja lijepo perem doma. Nemam problema s ničim, samo ja malo vremena izgubim.![]()
Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima.
mateja,a koja si ti?koji razr?te znam ja?