| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Rijeka chat u Lijepa Naša forumu; u ovoj temi se baš i nepiše ajmo ljudi živosti malo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Rijeka chat Di perete aute? (za one koji peru u autopraonama, a ne u dvorištu )Postavljam ovo pitanje jerbo sam danas otišao kod Tuša (sad Plodine-na Podmurvicama/Rujevici šta god je već ono..) oprat auto, surprise-praona kod tuša ne postoji više. Onda skoknem do one Le Monde na Zametu, a tamo 5-6 auta ispred mene. No bloody way. Sjetim se jedne autopraone u Marčeljevoj Dragi i kad dođem tamo Tuš Deja Vu, ne radi. Čak ni nema naznake da je tamo nekad bila praona.. Onda se sjetih one na Srdočima gdje inače perem auto, ali radi do 5 popodne pa sam i tamo pojeo govno. Na kraju ga oprao u Kostreni kod Plodina ... E, da. I ona automatska praona na Kantridi ne dolazi u obzir ni pod razno otkako mi je udubila krov na starom autu... Jebem ti peripetije ![]()
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #104 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,865
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka chat ma krpu u ruke i peri sam...onda nema frke ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Rijeka chat aaaa sad sam na prošloj stranici vidio a koja Mateja si ti? ![]() perem auto sam,al ponekad idem do one autopraonice kod 3 maja ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 03-10-07 u 19:16. |
| | |
| | #107 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,061
![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka chat E zato ga ja lijepo perem doma. Nemam problema s ničim, samo ja malo vremena izgubim. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #108 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,865
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka chat Ajd ja ti ga operem....dofuraj ga... imam veeelikooo dvoriste ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #110 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,061
![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka chat A hm, kako da te podsjetim...išla sam u tvoju školu (generacija godinu dana starija od tvoje) u e - razred...s Ivanom (asocijacija: Karlo). Je ti sad lakše?
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Tagovi: chat, rijeka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:36.

u ovoj temi se baš i nepiše ajmo ljudi živosti malo

a koja Mateja si ti?