| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Rijeka chat u Lijepa Naša forumu; Nema veze, nadoknadit' ćete medicom za vikend... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #152 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Rijeka chat tko štrika,šta,gdje?!?jel' možda netko i kačka? ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #154 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka chat kakvo vrijeme danas, cijel dan tmurno oblačno i sad se nebo otvorilo, grozno, lijeva ko iz kabla i sijeva i jako i dugo grmi. očajno
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #157 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka chat Ja nisam bila nigdje. Jutros je dečko bio kod mene i to je to. Umirem od dosade. I išla bih vaaaan! Joooj! ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #158 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka chat ma ja bila u skoli ...Decka nemam tak da mi ne dolazi , a van ne bi ni isla jer san umorna...super mi ovako ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #159 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka chat Drago mi je. Morat' ću se i ja zadovoljit' činjenicom da ću ostat' doma...kiša ne prestaje. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Tagovi: chat, rijeka |
« Panoramske slike Rijeke
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:12.

...Decka nemam tak da mi ne dolazi
Morat' ću se i ja zadovoljit' činjenicom da ću ostat' doma...kiša ne prestaje.