Raspravljate o temi Rijeka chat u Rijeka forumu, dio Lijepa Naša foruma; Pravi autor: Ive_ri Nisam mislio na cajke , sad si se izdao Ma na šta si mislio? Pravi autor: spasoje ...
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
pa di ste vi ive bili na delti?bila sam i ja tamo i u el riu ali vas nisam vidjela
kad ste na kraju došli doma....ja uđem u bas,a ono vas nema unutra![]()
Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba
topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja![]()
Nije nas bilo jer je debil prošao i nije stao na stanici![]()
![]()
![]()
Al onda smo čekali dvojku i bili na zametu , išli u fino i friško napunit želudac![]()
I onda doma došao u 6 ujutro
edit:
E da, Locrian mislio sam da ovo šta je ovaj vikend traje još i sljedeći vikend, ali to nije ko marunada da traje dva tjedna tako da ništa od toga, ić ćemo nekamo drugamo
Ajde jedno blic kviz pitanje za riječke forumaše? Zašto matejna se slavi baš ovaj vikend baš u Viškovu i šta znači Bela nedeja baš u Kastvu?
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Ja sam to znao, testirao sam znate li vi to..... Znam malo detaljnije jer sam pisao u srednjoj esej na tu temu......
×××
'' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom,
ali nad ovom zemljom generalno tragičnom,
čemu sam bliži, tri put pogađaj... ''
šta je ovo,svaka cura ima ili je imala bar jednog marina![]()
Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba
topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja![]()