Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Rijeka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rijeka Raspravljate o temi Rijeka chat u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: Arylin Vidjeli smo na Izlasci.hr znači nisam jedini koji je to vidio...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-03-08, 21:08   #481 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,922
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar
Re: Rijeka chat

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Vidjeli smo na Izlasci.hr
znači nisam jedini koji je to vidio
pajo-patakRi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 22:04   #482 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,281
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi

vidio i ja sad i snješka
The Busby Babes
lol_lol je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 22:22   #483 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,873
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Krivo sam napisala.

Izlasci.net
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 22:25   #484 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,749
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

vražice jedna

evo baš sam išao vidjet

ajde još i ne izgledamo zgaženo
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 22:57   #485 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,067
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto

I ja sam vas vidio, pristojno izgledate
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 15:06   #486 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

obrnuto... pristojno bi u ovom slucajno znacilo da su mrtvi, zgaženi, resetirani, formatirani, prekinuti, patosirani...

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 04:14   #487 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-04-08
Godina: 29
Poruka: 115
Rivijera se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Rivijera

Pozdrav mojim rjecanima, novi sam clan,pa molim da molim da mi olaksate malo... Forza Fiume
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 14:13   #488 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 685
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

alo ljudi di ste vi mene...evo ja vam se vratila iz mrtvih
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 17:22   #489 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Poruka: 7,749
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

ooo pa di si ti?

rivijera , pozdrav, dobrodošao
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 17:25   #490 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 685
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

paaaa...uglavnom u alienu,a kad nisam tamo onda na faksu...a kad nisam tamo onda na fejsu pa sam zato i zapostavila cp
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: chat, rijeka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114