| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Rijeka chat u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: fuzija obrnuto... pristojno bi u ovom slucajno znacilo da su mrtvi, zgaženi, resetirani, formatirani, prekinuti, patosirani. .. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #492 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Rijeka chat Ne možeš vjerovat, sad sam bio bez struje sat i pol, sad se konačno vratila. Otišla centrala u kurac tu na Biviu, sva sreća da imam Ups pa sam stigao snimit to šta sam radio na kompu kad je nestalo struje, inače bi ja mislim letio komp kroz prozor ![]() ![]() |
| | |
| | #495 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka chat I ja sam vidjela. ![]() A tebe i Arylin znam često vidjet' po gradu ili na kavi negdje. @Rivijera, dobro nam došao! ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #496 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-07-07 Godina: 24
Poruka: 2,056
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka chat Stvarno, a ja tebe još ni jedanput nisam vidio. Biće da uvijek gledan na krivu stranu. Tebe dugo nebi na forumu.
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
| | #498 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka chat Citat:
Fax mi ovaj semestar oduzima više vremena no inače, pa malo rjeđe visim po forumu, a više iznad knjige. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #499 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-07-07 Godina: 24
Poruka: 2,056
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka chat Đavle jedan , ti si patakun ![]() ![]() Citat:
![]()
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: chat, rijeka |
« Panoramske slike Rijeke
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:52.

al zato ću/ćemo biti večeras zgaženi

, ti si patakun