Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Rijeka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rijeka Raspravljate o temi Rijeka, okolica u Lijepa Naša forumu; u el riu su djeca........

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-05-07, 22:43   #101 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-06-06
Godina: 25
Poruka: 1,201
synergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masi
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku synergy
Re: Rijeka, okolica

u el riu su djeca.....
synergy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-05-07, 22:48   #102 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,359
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
cula sam da stereo bude pun... ali ti isti ljudi su mi rekli da je alter ego bas "fora" pa ono... nije im bas za vjerovat.
cetvrtkom bude el rio pun
pa recimo meni osobno su zakon mjesta kao stereo i alter ego jer imaju tematske večeri i svirke uživo, a toga baš fali u ri.. dopizdili su mi izlasci koji se svode na ispijanje na šanku i uvijek istu glazbu...
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 10:24   #103 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-04-07
Poruka: 21
frkabajt se izdvaja iz mase

Nina je zakon, malo je skuplja cuga ali je muzika uživo. Uvijek krcato, nekad i previše. Najbolje napit se uz cajku. Ako ne to onda je najjače otić u neki parkić sa par frendova dosta cuge, to je zakon.
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 21:00   #104 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,247
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ma najbolje je u stanu,negdje medu svojom ekipom
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 04:07   #105 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,247
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ali nemam vise ideje di izac u rijeci i okolici. svugdje je monotono......
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 17:22   #106 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,080
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Najbolje je ić na plažu sa frendicama i frendovima, kupit cuge nabit muziku i deri
Ive_ri je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 01:50   #107 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,050
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

ma Rijeka je zadnjih vikenda u totalnom k...gdje god da odeš to više nije to,bila sam u petak,prošla pola grada i totalna koma.uđem u budhu-katastrofa,a i općenito ju ne volim previše,puna je mulaca i preserantske ekipe,koje si umišljaju da su neke face u gradu a daleko su od toga po svemu
onda u capitano,nema najboljih konobara,deset ljudi
pa phanas,meni osobno najdraži,gdje sam kao doma..tamo ajde bilo je nešto ljudi ali ne kao inače,,fali poznatih lica..sve po gradu ekipa sa marsa pala,a ja sam zaista stalno vani i razočarana sam trenutnom situacijom.
e da a u karolini 15 ljudi,radi petkom do 2!?helloooo...užas..
nema se šta više radit po Rijeci,nema ljudi..
sad pravac u Opatiju gdje je dobro u Hemingwyu i nadam se da će uskoro početi sa nekim zanimljivim partiyima,i na Krk..po ljeti je uvijek puno tih događanja pa se nadam da će uskoro se pomaknuit nešto i na tom planu...
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 17:07   #108 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,180
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

cuo sam da je sad u budhi i cajka....valjda da je jos neka prostorija napravljena samo za cajku...jel to istina?
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 17:24   #109 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,050
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: dave Pogledaj Poruke
cuo sam da je sad u budhi i cajka....valjda da je jos neka prostorija napravljena samo za cajku...jel to istina?
to ti se kao zove v.i.p. dio budhe hmhm,a to ti već dosta dugo postiji,ja sam zadnji puta bila na nekoj razvikanoj momačkoj...ma malo prostorija tamo dolje kraj wc-a
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 17:44   #110 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,180
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

al ne znam bas kakav je to VIP dio kad moze uc bilo tko unutra...
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: okolica, rijeka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108