| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Rijeka, okolica u Lijepa Naša forumu; u el riu su djeca........ |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Rijeka, okolica u el riu su djeca.....
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Rijeka, okolica pa recimo meni osobno su zakon mjesta kao stereo i alter ego jer imaju tematske večeri i svirke uživo, a toga baš fali u ri.. dopizdili su mi izlasci koji se svode na ispijanje na šanku i uvijek istu glazbu...
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-04-07
Poruka: 21
![]() | Re: Rijeka, okolica Nina je zakon, malo je skuplja cuga ali je muzika uživo. Uvijek krcato, nekad i previše. Najbolje napit se uz cajku. Ako ne to onda je najjače otić u neki parkić sa par frendova dosta cuge, to je zakon.
__________________ ništa nije sveto sve je bruto i neto sve je zabava |
| | |
| | #106 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Rijeka, okolica Najbolje je ić na plažu sa frendicama i frendovima, kupit cuge nabit muziku i deri
__________________ 8. uberbabe : 2. krug : skupina C : glasanje |
| | |
| | #107 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka, okolica ma Rijeka je zadnjih vikenda u totalnom k...gdje god da odeš to više nije to,bila sam u petak,prošla pola grada i totalna koma.uđem u budhu-katastrofa,a i općenito ju ne volim previše,puna je mulaca i preserantske ekipe,koje si umišljaju da su neke face u gradu a daleko su od toga po svemu onda u capitano,nema najboljih konobara,deset ljudi pa phanas,meni osobno najdraži,gdje sam kao doma..tamo ajde bilo je nešto ljudi ali ne kao inače,,fali poznatih lica..sve po gradu ekipa sa marsa pala,a ja sam zaista stalno vani i razočarana sam trenutnom situacijom. e da a u karolini 15 ljudi,radi petkom do 2!?helloooo...užas.. nema se šta više radit po Rijeci,nema ljudi.. sad pravac u Opatiju gdje je dobro u Hemingwyu i nadam se da će uskoro početi sa nekim zanimljivim partiyima,i na Krk..po ljeti je uvijek puno tih događanja pa se nadam da će uskoro se pomaknuit nešto i na tom planu...
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #108 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Rijeka, okolica cuo sam da je sad u budhi i cajka....valjda da je jos neka prostorija napravljena samo za cajku...jel to istina? ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #109 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka, okolica to ti se kao zove v.i.p. dio budhe hmhm,a to ti već dosta dugo postiji,ja sam zadnji puta bila na nekoj razvikanoj momačkoj...ma malo prostorija tamo dolje kraj wc-a
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
![]() |
| Tagovi: okolica, rijeka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:50.