| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Rijeka, okolica u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: M@tej@ Da...baš jest. Zato me neki put uhvati želja za faxom, jer mi se onda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka, okolica Citat:
Po zimi je pun studenata hehehe pa imas sta i gledat i tako to... Bas sam sinoc bila konkretno u El riu... Malo ljudi, bas malo, nevidjeno...Doduse bilo je taman ono, jer mogao si plesat pa smo se zabavili...Al kad se sjetis zime i nogu koje budu plave od stajanja po njima...Sve ti bude jasno o nocnom zivotu rijeke po ljeti...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #143 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka, okolica Ja zadnja dva dana bio u Karolini navecer. Čist OK. Muzika takva kakva je (klasika danas), ali zato se dalo vidjeti dosta primamljivih mačkica ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #145 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka, okolica Što je u neku ruku i logično s obzirom da je ljeto ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #147 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka, okolica Citat:
ali svejedno jesmo i koga briga sto nije zdravo, bilo je genijalno ... Dabogda se ponovilo hehe ok, izuzmimo par minuta od pred kraj veceri...Ostalo sve ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #148 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka, okolica A ja se ni ne sjećam kad sam bila zadnji put vani, a gotovo da se ne sjećam ni kad sam se napila zadnji put ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #149 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka, okolica Pa eto Mateja onda dodji kod mosta branitelja u četvrtak oko 21 sat pa ces ako nista izaci iz kuce i skinut veo tajne kojim je prekrivena moja licnost ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #150 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka, okolica Ma izlazim ja iz kuće , samo sam slabo vani preko ljeta, a trijezna sam jer van idem autom, a i nije mi cuga više neki gušt. To mi je u srednjoj bilo strašno fora Mda, vidjeh temu za kavicu, ali ne komentiram, jer ne znam hoću li moći doći. Ako se to dogodi, javit' ću da se i mene sačeka A tvoj identitet, hm...kažeš sestra se preselila... Kod dečka ili?
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Tagovi: okolica, rijeka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:37.

pa imas sta i gledat i tako to... Bas sam sinoc bila konkretno u El riu... Malo ljudi, bas malo, nevidjeno...Doduse bilo je taman ono, jer mogao si plesat pa smo se zabavili...Al kad se sjetis zime i nogu koje budu plave od stajanja po njima...Sve ti bude jasno o nocnom zivotu rijeke po ljeti...

Kod dečka ili?