| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Rijeka, okolica u Lijepa Naša forumu; Nisam iz Rijeke ali sam bio par puta u Teuti i u Kosom Tornju (prije cca. godinu dana). Kako je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka, okolica Nisam iz Rijeke ali sam bio par puta u Teuti i u Kosom Tornju (prije cca. godinu dana). Kako je sada tamo? Kakva ekipa?
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: Rijeka, okolica Hmmm, jedino što sam od Rijeke vidjela je autobusna stanica i vrlo bliža okolica. ![]() Čekali smo bus za Krk neka 4 sata pa se nadisali lijepog čistog zraka na autobusnoj! ![]() ![]()
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Rijeka, okolica A da tek vidite cevape kod Fadile... CccccC samo dođte na Zamet (dio Rijeke) i pitajte za pečenjaru Fadila (dobro, sada se preimenovala u Park, ali nije poznata pod tim imenom). Jeb*te dobri cevapi... ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka, okolica Citat:
![]()
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Rijeka, okolica Pa, da znam reko mi je ćale tamo su najbolji cevapi... A bome nebi ja zaluto u Sarajevu vec bi me naso u nekoj cevabdžinici ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka, okolica Citat:
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Rijeka, okolica TeuTa i River Pub... tamo uvijek idem... ostalo mi je ili previse fancy ili previse seljacki
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
![]() |
| Tagovi: okolica, rijeka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:42.