| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Rijeka, okolica u Lijepa Naša forumu; ah,kako lijepo! tema posvecena mom gradu! recite,je bila nabrijana atmosfera jucer u rijeci (tekma) ?!! cula sam da je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Celebrity | Re: Rijeka, okolica ah,kako lijepo! tema posvecena mom gradu! recite,je bila nabrijana atmosfera jucer u rijeci (tekma) ?!! cula sam da je bilo brdo ljudi u gradu cijeli dan1 informirajte me malo! ja tekme moram gledati s glupim talijanima i ostalim strancima fali mi ona nasa balkanska nabrijanost
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka, okolica Citat:
about tekma. gledao prvih 15 minuta kod n. tesle.....mali ekran, zabranjen unos cuge. sve u svemu sranje. grad pun maškara u kockicama, vjerojatno postaje in...ostatak tekme odgledao u sv. vid kafiću
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka, okolica hallelujah, palo malo kiše danas...uglavnom vruće je za popizdit,dosadno u gradu, prekosutra koncert putokaza na trsatu. grad pust,čak nema ni prometnih kolapsa ...odoh ja na krk,pozdrav
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Rijeka, okolica A jebiga, nema sta bas sad u Rijeci to je istina... Najtopliji grad u HR smo skoro... 35-38C non stop. To nas ona termoelektrana dole gadi, kazu ekolozi da nije tamo zagadjen zrak. Aleluja da nije tamo, ali to nosi na nas ovdje! A da ne spominjemo tek INA-u na Mlaci... Sve to fino za efekt staklenika ko stovreno.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Rijeka, okolica Da, da... Bio sam i ja na koncertu, tocnije iznad koncerta skicao di je zabranjeno... Policajce i zastitare boli kurac, mene i moje frendove jos vise... ![]() Sve u svemu nije bilo lose, ali cijela Kantrida je bila zakrcana vozilima, ko da su svi pomahnitali...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: okolica, rijeka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:47.

fali mi ona nasa balkanska nabrijanost

...odoh ja na krk,pozdrav