Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Rijeka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rijeka Raspravljate o temi Rijeka, okolica u Lijepa Naša forumu; a bemu..tek sam sad vidio ovu temu aj da krenem poredu..sto se tice cevapa..mislim da ni u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-07-06, 11:12   #51 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-11-05
Poruka: 137
unikorn se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku unikorn
Re: Rijeka, okolica

a bemu..tek sam sad vidio ovu temu

aj da krenem poredu..sto se tice cevapa..mislim da ni u marunu nisu losi..ipak su banjalucki..
za izlaske jedino se moze zivjet ispred karoline jer u budu ili bilo gdje kad se udje kao da se uslo u saunu..
na erosa nisam isao jer nisam htio dat toliko para za kartu a i ne slusa mi ga se..ali guzva je bila..

znam da sam jos nesto htio napisat ali se ne mogu sjetit
unikorn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-08-06, 13:18   #52 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Citat:
Pravi autor: unikorn
sto se tice cevapa..mislim da ni u marunu nisu losi..ipak su banjalucki..
tako je susjed
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-08-06, 17:50   #53 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 4,396
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

back in fiume, kiša pala opet. a jučer oprao auto . vrijeme za niš
Odgovori sa citatom
Star 03-08-06, 19:39   #54 (permalink)

wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

i već 3 dana za redom kiša,oblačno..psmtr kad se treba radit onda su temperature +37,a sad kad imam slobodnog ko u priči uglavnom sjedim doma ispred kompa jer je vrijeme za k***c.
Odgovori sa citatom
Star 11-08-06, 19:53   #55 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-06
Godina: 17
Poruka: 305
Reaper je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Reaper

Malo se vrijeme smirilo ali meni se cini kao da je ljeto proslo i sljedi jesen vise mi se neda ni iz kuce izaci...
Reaper je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-11-06, 18:47   #56 (permalink)

zamrla tema

u zadnje vrijeme postalo veselo u gradu na Rječini...a dobili smo i tower centar . Bio danas posjetit to novo svjetsko čudo,izgubio se na parkingu. al ima svega i za razliku od ostalih trgovačkih centara meni se ovakav tip centra sviđa,malo me podsjeća na Tori di Europa u Trstu..kupio ništa,popio kavicu s pogledom na grad,malo prozujao okolo i to je to..multipleks kino dvorane još nisu otvorene,kažu da će bit tek na proljeće.aj dobro,živi bili pa vidjeli..i čak me iznenadilo da nisam puno čekao na ulaz/izlaz u/iz centra, s obzirom da je danas bilo otvorenje

čak je i vrijeme bilo lijepo danas za razliku od zadnjih nekoliko dana. Sutra nas čeka nogometni okršaj u kupu protiv konavljanina na kantridi...

dobili par novih izlazišta. stereo dvorana (ex jupiter-meni se sviđa prostor i atmosfera),alter ego (ex točka)-nisam bio,ali mislim da rupa uvijek ostaje rupa. ovaj vikend ako se ne varam otvara se i Tesla na Srdočima (ex folk meka Mrakk-samo s hvala bogu drukčijim glazbenim repertoarom)...u svakom slučaju događaja ne fali,već par vikenda zaredom imamo po nekoliko koncerata u gradu (palach,stereo,alter ego,booka etc ) što uz standardan oblik zabave po gradskim klubovima (arca,el rio,hemingway( u jebote koliko tamo nisam bio ) capitano,phanas,river itd) svakom pojedincu nudi nešto po svom guštu..

Ajmo Rijeka

Zadnji Uredio wonderwall : 21-11-06 u 18:52.
wonderwall je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-12-06, 23:57   #57 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-11-06
Godina: 22
Poruka: 54
zekonja se izdvaja iz mase

pozdrav svim riječanima i riječankama na forumu...
Odgovori sa citatom
Star 14-12-06, 23:58   #58 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Poruka: 12,460
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

dobrodosao zekonja

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 15-12-06, 00:08   #59 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-11-06
Poruka: 54
zekonja se izdvaja iz mase

fala...
Odgovori sa citatom
Star 15-12-06, 21:22   #60 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-11-05
Poruka: 282
smjesko911 ima ono neštosmjesko911 ima ono neštosmjesko911 ima ono neštosmjesko911 ima ono neštosmjesko911 ima ono neštosmjesko911 ima ono nešto
Cool Re: Rijeka, okolica

ImageShack - Hosting :: prettygirlnudewx2.jpg

miss Rijeke

Zadnji Uredio daMassa : 16-12-06 u 23:03. Razlog: Popravio kod :D
smjesko911 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: okolica, rijeka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108