| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Rijeka, okolica u Lijepa Naša forumu; a bemu..tek sam sad vidio ovu temu aj da krenem poredu..sto se tice cevapa..mislim da ni u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Rijeka, okolica a bemu..tek sam sad vidio ovu temu aj da krenem poredu..sto se tice cevapa..mislim da ni u marunu nisu losi..ipak su banjalucki.. ![]() za izlaske jedino se moze zivjet ispred karoline jer u budu ili bilo gdje kad se udje kao da se uslo u saunu.. na erosa nisam isao jer nisam htio dat toliko para za kartu a i ne slusa mi ga se..ali guzva je bila.. ![]() znam da sam jos nesto htio napisat ali se ne mogu sjetit ![]() |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Rijeka, okolica Malo se vrijeme smirilo ali meni se cini kao da je ljeto proslo i sljedi jesen vise mi se neda ni iz kuce izaci...
__________________ I glupost je za ljude, samo to pametni ne razumiju ![]() Pendrek lomi kosti ali srce ne! ARMADA Rijeka Tko slusa cajku jebemo mu majku |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Rijeka, okolica zamrla tema u zadnje vrijeme postalo veselo u gradu na Rječini...a dobili smo i tower centar . Bio danas posjetit to novo svjetsko čudo,izgubio se na parkingu. al ima svega i za razliku od ostalih trgovačkih centara meni se ovakav tip centra sviđa,malo me podsjeća na Tori di Europa u Trstu..kupio ništa,popio kavicu s pogledom na grad,malo prozujao okolo i to je to..multipleks kino dvorane još nisu otvorene,kažu da će bit tek na proljeće.aj dobro,živi bili pa vidjeli..i čak me iznenadilo da nisam puno čekao na ulaz/izlaz u/iz centra, s obzirom da je danas bilo otvorenječak je i vrijeme bilo lijepo danas za razliku od zadnjih nekoliko dana. Sutra nas čeka nogometni okršaj u kupu protiv konavljanina na kantridi... dobili par novih izlazišta. stereo dvorana (ex jupiter-meni se sviđa prostor i atmosfera),alter ego (ex točka)-nisam bio,ali mislim da rupa uvijek ostaje rupa. ovaj vikend ako se ne varam otvara se i Tesla na Srdočima (ex folk meka Mrakk-samo s hvala bogu drukčijim glazbenim repertoarom)...u svakom slučaju događaja ne fali,već par vikenda zaredom imamo po nekoliko koncerata u gradu (palach,stereo,alter ego,booka etc ) što uz standardan oblik zabave po gradskim klubovima (arca,el rio,hemingway( u jebote koliko tamo nisam bio ) capitano,phanas,river itd) svakom pojedincu nudi nešto po svom guštu.. Ajmo Rijeka ![]()
__________________ Drop the Leash! Zadnji Uredio wonderwall : 21-11-06 u 18:52. |
| | |
![]() |
| Tagovi: okolica, rijeka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:50.

. vrijeme za niš