| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Rijeka, okolica u Lijepa Naša forumu; ja sam stalno u buddhi. petkom meni prva liga tamo.dobra mjuza i dobre zene. i atmosfera je dobra barem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Rijeka, okolica ja sam stalno u buddhi. petkom meni prva liga tamo.dobra mjuza i dobre zene. i atmosfera je dobra barem je ja napravim dobrom . idem danaska opet. frend ima rodjendan. na koju malu maislis.ima stvarno jedna dobra mala tamo. strasna je..
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #82 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 09-02-07
Poruka: 10
![]() | Citat:
nije konobarica tamo nego dolazi van tamo Zadnji Uredio wonderwall : 10-02-07 u 16:25. | |
| | |
| | #83 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka, okolica Citat:
River je jos uvijek zakon za izaci sto se tice atmosfere, razlicita mjuza ima i komada ali sto se tice komada onda Phanas rules ... samo ga jebe prostor, manje od 100 ljudi a vec je guzvara da ne mozes stati normalno ![]()
__________________ | |
| | |
| | #84 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Rijeka, okolica da nevolim pahans prevelik sam za njega nemogu se okrenut pa se samo nazivciram. river je dobar da.
| | |
| | #85 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka, okolica meni isto phanas nekako ne paše, gužva i sve to, pa čekanje u redu vani na zimi. viva la "Arca Fiumana" ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #86 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Rijeka, okolica a sad i arca je malena isto. bude krcato isto nemozes disat . al ok je i tamo ajde. ma svuda je dobro ako imas dobru ekipu ![]()
| | |
| | #88 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Rijeka, okolica budha mi je jedno od najglupljih mjesta za izlazak...oni izbacivaci su takvi napuhankovici puni sebe i briju da su popili pamet cijelom jebenom svijetu....uf meni osobno je najjace izac van na neki parking....recimo na ronjge,kod konzuma i tak neka mjesta....zakon ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #89 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rijeka, okolica ja sam prije stalno bila u buddhi ali zasitis se. isti konobari,voditelji,mange ispred vrata, dosadi sada sam presla u passage. nije ni tamo nesto ekstra ali ako se mislis nalokat super je mjesto ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: okolica, rijeka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:50.

. idem danaska opet. frend ima rodjendan. na koju malu maislis.ima stvarno jedna dobra mala tamo. strasna je..