| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Smeta li vam to? u Lijepa Naša forumu; Smeta li vam kada Rijeku nazivaju "crvena Rijeka" zbog toga sto je ovaj kraj uvijek naginjao na lijevo? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Smeta li vam to? Smeta li vam kada Rijeku nazivaju "crvena Rijeka" zbog toga sto je ovaj kraj uvijek naginjao na lijevo? Meni to uopce ne smeta ali recimo jednom mom prijatelju koji je okorjeli ustasa smeta...
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Smeta li vam to? nema,ma nije mi prijatelj nego poznanik,vise se druzi s bratom...ima oko 25-26 godina,ali ne mislim na ona sranja kada se debili mojih godina nesto bahate i pricaju gluposti... zna se taj izraz i spominjati u novinama...
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Smeta li vam to? uopće mi ne smeta
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smeta li vam to? Zadnja generacija pionira? 1982/ 83. godište. Okorjeli ustaša? Zakon ![]() Kako su super te priče naših starih kada su oni u jesen '45... ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Smeta li vam to? ne smeta mi,boli me k... za to ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() http://www.cro-wow.com/portal/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: komunizam, rijeka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:37.