Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Rijeka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rijeka Raspravljate o temi Smrdi, smrdi, užasno smrdi: U Rijeci zrak gori nego u Sisku! u Lijepa Naša forumu; Citat: Do kraja 2010. godine Ina će morati zatvoriti svoju Rafineriju na Mlaki, a do tada je dužna poduzeti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-07-07, 12:51   #1 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,772
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Smrdi, smrdi, užasno smrdi: U Rijeci zrak gori nego u Sisku!

Citat:
Do kraja 2010. godine Ina će morati zatvoriti svoju Rafineriju na Mlaki, a do tada je dužna poduzeti mjere kako bi se poboljšala kvaliteta zraka, koja je sada zabrinjavajuća.

Da je situacija alarmantna potvrđuje podatak po kojem je onečišćenje zraka na području Rafinerije u 2006. godini bilo isto tako loše kao u Sisku, dok je u 2007. godini stanje u Rijeci bitno lošije, piše Novi list.

"Zatvaranje postrojenja nije više samo priča, već će takav zaključak prihvatiti Poglavarstvo Grada Rijeke", izjavio je gradonačelnik Vojko Obersnel. "Nakon što su objavljeni rezultati mjerenja kvalitete zraka koje provodi Zavod za javno zdravstvo, jasno je da će Ina nešto morati poduzeti", rekao je gradonačelnik.

O problematici riječke Rafinerije danas će raspravljati riječka gradska vlast. Ona bi trebala utvrditi je li na utjecajnom području Rafinerije nafte Rijeka – lokacija Mlaka u 2006. godini došlo do pogoršanja kakvoće zraka (prijelaz iz II. u III. kategoriju) iz razloga prekomjernog onečišćenja zraka vodikovim sulfidom (H2S) i sumporovim dioksidom (SO2), a posebna zabrinutost iskazuje se zbog učestalosti prekoračenja propisanih graničnih (GV) i tolerantnih (TV) vrijednosti onečišćenja zraka.

Nastali problem, smatraju gradski oci, trajno se može riješiti jedino preseljenjem industrijskog pogona. Do zatvaranja zrak će se na ugroženom području pokušati poboljšati sanacijskim programima za postrojenja, korištenjem plinskog goriva u svim ložištima i nizom drugih mjera koje bi trebalo osmisliti do rujna ove godine.

Za pogoršanje kvalitete zraka "zaslužne" su i brojne nepravilnosti u radu Rafinerije, ustanovilo je Povjerenstvo za praćenje utjecaja rafinerije Ina d.d. – Maziva Rijeka.

slay je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 16:14   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 1,568
Locrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono nešto
Re: Smrdi, smrdi, užasno smrdi: U Rijeci zrak gori nego u Sisku!

Pričaju oni o tom seljenju već 10 godina....

Dok je ne zatvore nemam komentara iz protesta.......
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 16:46   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-06
Godina: 16
Poruka: 305
Reaper je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Reaper

Rafinerija van iz grada!
Reaper je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 01:31   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,157
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

nista ne smrdi hehe vecsmo navikli
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-08-07, 14:40   #5 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,845
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Ma daj kad dodjem kod novog lista dodje mi slabo...Uzas, sto se smrada tice dobro je rekla manekenka navikla sam, al na onaj odvratni look te rafinerije ne mozes se naviknut da si sto puta djubre...
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gori, nego, rijeci, sisku, smrdi, uzasno, zrak

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103