| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Smrdi, smrdi, užasno smrdi: U Rijeci zrak gori nego u Sisku! u Lijepa Naša forumu; Citat: Do kraja 2010. godine Ina će morati zatvoriti svoju Rafineriju na Mlaki, a do tada je dužna poduzeti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 11,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Smrdi, smrdi, užasno smrdi: U Rijeci zrak gori nego u Sisku! ![]() Citat:
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,568
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrdi, smrdi, užasno smrdi: U Rijeci zrak gori nego u Sisku! Pričaju oni o tom seljenju već 10 godina.... Dok je ne zatvore nemam komentara iz protesta....... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrdi, smrdi, užasno smrdi: U Rijeci zrak gori nego u Sisku! Ma daj kad dodjem kod novog lista dodje mi slabo...Uzas, sto se smrada tice dobro je rekla manekenka navikla sam, al na onaj odvratni look te rafinerije ne mozes se naviknut da si sto puta djubre...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: gori, nego, rijeci, sisku, smrdi, uzasno, zrak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:48.