Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Rijeka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rijeka Raspravljate o temi što biste promijenili u Rijeci?? u Lijepa Naša forumu; ovako...tema možda malo nastrana..ali eto...prva ideja... ja bih uredila ove bliže plaže kao što ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-07-07, 16:10   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-07-07
Poruka: 105
kruŠkica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kruŠkica
Wink što biste promijenili u Rijeci??

ovako...tema možda malo nastrana..ali eto...prva ideja...

ja bih uredila ove bliže plaže kao što su bivio,kantrida,i takve...ljudi kada nemaju vremena ići dalje na more(ičići,žurkovo,opatija,medveja..)ne mogu se pošteno okupati jer je voda prljava,i okoliš je zagađen...katastrofa koliko ti samo dugo treba da dođeš na poštenu plažu...kada bi se to uredilio...pristup građanima,turstima bio bi mnogo bolji,i sigurno bi profitirali....sve se može kad se hoće...no naša vlast je malo polijena...mislim...učinka bi bilo kad bi se bilo što od izgradnje rijeke ostvarilo.....

busne karte svako su malo skuplje i skuplje,dokad tako??a ova linija nova za Srdoče 3A je najveće sranje koje se moglo dogoditi...užasno....

no mi nemamo pravo glasa.....

što bi ste vi promijenili??
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 16:16   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 1,568
Locrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono nešto
Re: što biste promijenili u Rijeci??

Svašta......

Premali je cijeli forum....

Zadnji Uredio Locrian85 : 31-07-07 u 16:19.
Locrian85 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-08-07, 19:54   #3 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Super tema, ne znam zašto nastrana

Prvo i osnovno - zaobilaznica i sve moguće ceste i pruge kako bi se spriječile pizdarije s kamionima i vlakovima iz i u luku kroz sami centar grada. To se radi, ali jebeno predugo to traje...

Zatim autobusni kolodvor, ovo je ruglo...

Onda zabranio parking u centru grada (osim u garažama) radnim danom od 8-17 sati ljudima koji nemaju "povlaštene" Rijekapromet karte (jer onda mi koji živimo u gradu jedemo govna i nemamo di parkirat)...
Ili alternativa tome, drastično smanjiti cijene parkinga u garažama, ove cifre od 8-10 kn po satu su užas, a garaže uglavnom zjape prazne...

Također zabrana parkinga na rivi i tamo oko place...

Uredit lukobran kao šetnicu, to se sad radi ali neki policijski sat će biti tako da će šetanje biti moguće samo od podne do 9 navečer ...

Onda porušit sve stare zgrade u centru koje neki pizdeki smatraju nekom kulturnom baštinom, a u biti već 100 godina samo trunu i nikog nije briga za to...

Uredit i malčice modernizirat obje gradske tržnice, sad je to strašno. Pogotovo ona "Arizona" na maloj placi na Brajdi...

Izbacit ekipu iz Palacha na ulicu i dat taj ogroman prostor nekom sposobnijem od ove garniture fantoma koji danas vode taj klub...

Potopit brod Ninu, a i sve ostale kafane s pevaljkama iz centra grada sterat u pičku materinu po vukojebinama tipa Bakar, Viškovo, Matulji di su i bile do pred 10 godina. Kao grad rocka a glavno izlazište Nina...yeah right...

Zanimljiva ideja bi bile i biciklističke staze, ali stvarno ne vidim kako bi se to moglo izvest...

Uredit školska igrališta, pogotovo u centru grada.

Plažice na potezu od Kantride do Opatije, ima ih dosta i more je čisto (provjerio ja) samo su prilično nepristupačne. Uz manje zahvate bi se tu moglo napraviti dosta lijepih plaža...

Uredit fasade na zgradama tamo po Sušaku, isto tako i one katastrofe na potezu od Žabice do Mlake...

Napokon sagradit novu dvoranu na Zametu, tužno je da se u "Dvorani Mladosti" guraju svi mogući sportaši, sajmovi, koncerti i ostalo. A neki poveći koncert je u DM nemoguće održati...

I za kraj, po meni ipak najvažnija stvar uz zaobilaznicu i prometne čvorove - Modernizacija i širenje luke dokle god je moguće. I to ne ići toliko na turistički promet, cruisere, male brodove nego uglavnom na teretne. Ako treba i na Krku radit novi kontejnerski terminal, također onaj lučki bazen u Istri vratit u funkciju...

Ok, malo sam zabrijao
Odgovori sa citatom
Star 02-08-07, 20:01   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

......i zasaditi MALO zelenila i cvijeća
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-08-07, 20:32   #5 (permalink)

wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

htio sam i to napisat, ali nekako sam se već pomirio s tim da Rijeka (bar uži centar) nikad neće biti meka zelenila i parkova ...

Ups, a zaboravih preseljenje rafinerije s Mlake

I da mi Obersnel pokloni jedan mali stančić tamo u kompleksu Zagrad
Odgovori sa citatom
Star 02-08-07, 20:34   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

kako nema u centru. A oni pitari sa stablima po korzu?

Kako je toooo ružnoooo!!!!!
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-08-07, 20:46   #7 (permalink)

Pitari na korzu (to valjda da se oni glazbenici iz Hare Krishne mogu sakriti) ...I ona barčica između pošte i Ri...

A tek parkić s labudovima gore kod Kalvarije, pa parkić na Mlaci...

U biti kad malo bolje pogledaš Rijeka je raj zelenila
Odgovori sa citatom
Star 06-08-07, 21:15   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-07-07
Poruka: 105
kruŠkica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kruŠkica

kako god rijeka treba puno posla...ali to je nemoguće jer naš "lijepi"-->hm ugl.gradonačlnik ništa ne poduzima po toj temi..glavno da parice stižu u džep...imamo mi svojih vrijednosti!!!
Odgovori sa citatom
Star 06-08-07, 21:32   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 3,658
TigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

..Nisam iz Rijeke ...ali mi je to jedan od dražih gradova poslije mog...neznam što bi sve valjalo promjeniti...ali kako ja tamo često dolazim kombijem ...veliki problem skojim se suočavam je parkiranje(pogotovo velikog kombija)...neznam koliko puta sam se napatio da nađem slobodan parking...pa ako se hoću zadržati u gradu...moram vozilo ostavljati na perifernom dijelu grada(gdje su mi jednom neki tipovi pokušali provaliti u vozilo baš kad sam naišao pa su pobjegli,no toga ima u svakom gradu)i onda najčešće pješke do centra..jer gradski prijevoz baš ne kužim.
TigarZG1 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 08-08-07, 19:36   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 340
Simply se izdvaja iz maseSimply se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Simply

Uklanjanje "Žabice" bi stvarno bio divan početak...
Simply je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cestebilo s ta, korzo, plaze

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103