| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi što biste promijenili u Rijeci?? u Lijepa Naša forumu; Ok, nije baš Rijeka, ali spada pod Rijeku i prijeko je potrebna sanacija i modernizacija - Aerodrom na Krku... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što biste promijenili u Rijeci?? wonderwall je vec sve rekao vidim da se vec prije par mjeseci krenulo sa novim busevima za prigradske linije i onda stave srdoče za gradske gdje voze ona rugla od buseva, ili izbacit sve ove stare buseve ili eventualno snizit cijenu pokaza očistit mrtvi kanal i rječinu?? uredit fasade, naročito oko željezničkog kolodvora
__________________ 20LEGEND |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: što biste promijenili u Rijeci?? i rasteretit osjecku ulicu pod hitno. pa ne znam sto ce jos stavit u nju... skladista, billa, plodine, konzum, tehnicki pregled, vodovod, konzum, izlazak na zaobilaznicu, caritas, getro, (garaza autotransa, lidl i mercator)
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 13-08-07
Poruka: 131
![]() | Re: što biste promijenili u Rijeci?? Napravio bih novi autobusni kolodvor jer ovaj je prava ciganija! Sramota za Rijeku, Rijecane pa i Hrvatsku jer je ipak to medunarodni kolodvor. Nazvao bih ga Rijeckim "ogledalom" i sramotom! UZAS! ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: što biste promijenili u Rijeci?? Citat:
![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što biste promijenili u Rijeci?? Slažem se. Na primjer, kolodvor u Splitu. Vjerovatno jedna od 3 najgora autobusna kolodvora u državi.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: što biste promijenili u Rijeci?? Citat:
| |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: što biste promijenili u Rijeci?? Citat:
sve si napisao tako da nemam šta za dodat,jedino imam reć slažem se za sve šta si napisao e da jedino na ovim plažama tu na kantridi i pogotovo biviu pa do opatije nema uopće zabavnih sadržaja,ja bi ljepo napravio par pješčanih terena za odbojku kao šta ima u Ičićima,kolko ja znam jedino je ta plaža kolko tolko uređena,ne pada mi sada niš na pamet dodam ako se još čega sjetim ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cestebilo s ta, korzo, plaze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:42.