| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Štrajk gimnazijalaca u Lijepa Naša forumu; danas bio štrajk prve riječke i gimnazije mohoroviciceve jer im zakljucavaju skolu pod malim odmorom a pod velikim stignu samo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 16
Poruka: 2,906
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Štrajk gimnazijalaca danas bio štrajk prve riječke i gimnazije mohoroviciceve jer im zakljucavaju skolu pod malim odmorom a pod velikim stignu samo po sendvič otic, zakljucavaju jer puse vani i navodno se razbije koji auto malo. bila je i policija danas jer su neki zapalili baklju i razbili nesto cujem sad da je poslije dosla policija i potjerala sve ucenike na nastavu
__________________ CHAMP10NS UN17ED |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Štrajk gimnazijalaca e da gledao sam to jučer na vjestima, navodno su blokirali ulicu na par sati, pa auti uopće nisu mogli proć a stvarno,jebote koji debilizam, da zaključavanje vrata škole LOL pa to je škola, a ne zatvor ne kužim koji su kurac s tim htjeli postić, stvarno ona ravnateljica ,čini se, nije sva svoja ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Štrajk gimnazijalaca ah moja bivša draga shizofrenična ravnateljica... ja ne znam stvarno kako je ona postala ravnateljica ali stvarno...sva je neka smotana i zbunjena i nesposobna ![]()
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Semi Profesional Go-Kart Racer | Re: Štrajk gimnazijalaca Pa šta se ovo događa... ![]() Uvode kamere u škole, zaključavaju vrata pod odmorima... ![]() Još jedna vesela vijest za školarce : govori se da će uskoro svaka ocjena bit unešena u računala, koja će onda slati sms-ove roditeljima.Nema zajebancije više... ![]()
__________________ Zadnji Uredio Servant : Jučer popodne. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 16
Poruka: 2,906
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Štrajk gimnazijalaca Citat:
![]() danas se tamo stanje smirilo
__________________ CHAMP10NS UN17ED | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Štrajk gimnazijalaca La tortura... ![]() I ja sam gledala na vijestima, prikazali su zbornicu, a ono Ico u kutu ![]() Najprije afera s blogom, pa ovo; PRHG polako dobiva reputaciju kontrovezne škole. Skidam kapu učenicima koji su bili protagonisti u oba slučaja, ismijali su profesore koji očito nisu upoznati s građanskim pravima i otkrili kako se, u nekoć mojoj školi, provodi blagi oblik strahovlade. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,691
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Štrajk gimnazijalaca Zato mi u nasoj skoli pored otvorenih vrata skole imamo i poseban natkriveni prostor za pusace.. ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Štrajk gimnazijalaca C/p s Facebooka "PROFESORI SE OSVETILI UČENICIMA Dan nakon prosvjeda učenika Prve riječke hrvatske gimnazije počeo je odmazdom profesora: dio ih je došao na vrijeme i zaključao učionice, a dio je dijelio jedinice poput slatkiša. Gotovo cjelodnevno vijećanje Učeničkog i Odbora Nastavnog vijeća završilo je ukidanjem odluke o zaključavanju vrata Prve riječke hrvatske gimnazije o kojoj će se raspravljati na početku iduće školske godine. Dan nakon prosvjeda nastava je započela odmazdom profesora prema učenicima. Dio profesora došao je na prvi sat na vrijeme, mimo svog običaja, i za sobom zaključao vrata. Kako u toj školi dolazak na početak predavanja očito nije vremenski ograničen, mnogo je učenika ostalo u hodniku. Profesor koji uvijek kasni, došao je na vrijeme, nije zaključao vrata, ali je pregledavao domaće zadaće što nije nikada do sada radio premda ih je redovito zadavao. Učenici navikli na to da nemaju kontrolu te vrste, nisu napisali zadaće pa je u dva razreda podijelio po dvadesetak negativnih ocjena." Za to vrijeme u školi je boravila prosvjetna inspekcija i utvrđeno je da je odluka o zaključavanju škole za vrijeme nastave, osim za trajanja velikog odmora, donijeta u petak nakon sjednice Nastavničkog vijeća na kojoj su predstavljeni rezultati ankete među učenicima o uzrocima velikog broja opravdanih i neopravdanih izostanaka. Pokazalo se da gimnazijalcima najviše smeta što profesori kasne na nastavu, a njih kažnjavaju neopravdanim satima kada oni zakasne malo više od profesora. Izbacuju ih iz učionica s istom kaznom iako ni jedno ni drugo nije dozvoljeno. Ne poštuje se pravilo o pisanju najviše tri kontrolna rada u tjednu, a ispitivanje iz svih predmeta ostavlja se za sam kraj kvartala i polugodišta. Zbog toga učenici rade svoje "rasporede" dolazaka na pojedina predavanja kako bi se uspjeli pripremiti za sve predmete. Ravnateljica je najavila da će se razmotriti i brisanje u utorak podijeljenih jedinica, piše Slobodna Dalmacija." ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,568
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Štrajk gimnazijalaca I šta sada očekujete??? Pa ja da sam profesor mogli bi mi se svi odreda pozdraviti sa ocjenom većom od trojke i sa prolazom na prvom roku mature....... A neki mi nikada nebi ni maturirali....... Budimo ljudi malo realni.... Nešto im ne paše pa razmaženi klinci udaraju po prosvjedima..... Umjesto razumnog dijaloga oni tako sramote (doslovno) i sebe i školu i očekuju da će proći bez sankcija..... Šta bi nakon onoga htjeli od tih profesora? Cvijeće i bombonijeru možda??? Ako je već nemoguć razgovor sa ravnateljem, postoji pedagog, postoji razrednik, postoji vijeće učenika, nastavničko vijeće, vijeće roditelja....... Ako su svagdje vrata zatvorena postoji prosvjedna inspekcija koja prima anonimne izjave i reagira......... Ima milijun načina, ali ne...... Udri po prosvjedima, nek se djeca vesele a profesore ko jebe....... Pa sutra se čude kada podijeli 20 jedinica....... Blaga kazna....... Ako im nije pravo neka prosvjeduju opet......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:37.

: govori se da će uskoro svaka ocjena bit unešena u računala, koja će onda slati sms-ove roditeljima.