| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Štrajk gimnazijalaca u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: Servant Pa šta se ovo događa... Uvode kamere u škole, zaključavaju vrata pod odmorima... Još jedna vesela ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Štrajk gimnazijalaca Citat:
meni je drago da sam ja mogla neometano markirati i pušiti vani, u wc-u.....i izaći iz škole kada želim....ovo mi je glupost
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,138
![]() ![]() ![]() | Re: Štrajk gimnazijalaca Citat:
Moraš i ove učenike u jednu ruku shvatiti. Mislim da je stvarno idiotski zaključavati ih u školu, k'o da su životinje lišene svojih prava. Ja recimo nikad nisam za vrijeme malog odmora izlazila van da bih zapalila, ali sam svejedno znala izać', naročito kad bi bili lijepi, sunčani dani, čisto da u tih 5 minuta udahnem malo zraka, razgibam noge i da barem tih 5 minuta ne moram sjediti u nerijetko zagušljivim učionicama. A i što se pušenja tiče mislim da profesore u srednjim školama za to ne bi trebalo, kao, biti briga. Jer budimo realni - i nije ih briga. Baš jednu ravnateljicu brine što tamo neki XY iz 3.c puši. Njoj može biti stalo jedino do toga da škola ne dođe na loš glas, ništa više.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Štrajk gimnazijalaca A Locrian neznam baš, dali je zatvaranje u prostoriju uopće dozvoljeno zakonom, jer to je na neki način lišenje slobode. Ne može tebe netko zaključat u školu i da ne možeš van do kraja nastave, mislim ono nismo u logoru. A očito je ta ravnateljica u kurcu i ne šljivi ništa , pa eto joj malo lošeš publiciteta za školu. Neka budu sretni šta im nisu i prozore porazbijali i kroz njih van izašli ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #15 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Štrajk gimnazijalaca u svakoj školi ima par loših profesora, ali isto tako i jako puno loših učenika to je sve normalno ali ovo sa vratima stvarno, ne znam kojoj je to mudroj glavi palo na pamet i šta se s tim htjelo postići
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo Zadnji Uredio Ive_ri : 10-04-08 u 19:06. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Štrajk gimnazijalaca I ja sam doživio u drugoj školi šta znači autoritet profesora i kada se sa njim ne može pričat..... I ja sam se sukobio sa takvim profesorom i jedva kod njega dobio 2 uz prijetnju da neću maturirat tako skoro..... Nisam rekao da sam za odluku o zaključavanju vrata...... Apsolutno sam protiv...... Ali nije trebalo doć do prosvjeda..... Trebalo je biti jasno učenicima da će kad tad prosvjedi završit i da će se trebat vratit kod tih istih profesora kojima su u tom prosvjedu možda jebali i mater..... Trebalo im je biti jasno da će doći do revanšizma i da će padati žrtve..... Samo luđacima to nije jasno...... Na kraju, oni se smatraju odraslima..... Pa neka sada odraslo snose posljedice za svoje postupke....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #18 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Štrajk gimnazijalaca Naravno, s time se slažem u potpunosti. Bilo je za očekivati da će se profesori osvećivat. A jebiga i šta dižu sad toliku strku šta je cijelom razredu podijelio jedinice, koda se to jednom dogodilo, ispravit će se i idemo dalje... Samo najgore je sad šta su se nekima zamjerili, bit će sad jebade za dvojku dobit ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Štrajk gimnazijalaca zakljucavanje je tako idiotski nacin da se pokusa rijesit problem pusenja ili tko zna cega, i to sto ucenici zakasne na sat je njihov problem, profesor ga upise, razrednica da neopravdani i problem rijesen i prije ili poslije ce mu sinut da treba doc na vrijeme na sad da ne pobere opemenu. jedino je šteta što se jos škola nije povezalo u prosvjed mi bi bili prvi![]()
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Štrajk gimnazijalaca Ja bih samo ispravila krivu inforamciju. NIJE ŠTRAJKALA GIMNAZIJA ANDRIJE MOHOROVIČIĆA. Naša ravnateljica NIKADA nije prijetila zakljucavanjem skole niti bilo sto slicno. Prof. moje skole ne salzu se sa takvim sankcijama. Mi smo svi zadovoljni nasom ravnateljicom koja je sticenica zivotinja, pa kako onda ne bi i nas bila. Stoga, molim lijepo ovo je bila ljaga na PRHG a ne na GAM, jesmo gamad, al ipak ima i gorih ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:15.

: govori se da će uskoro svaka ocjena bit unešena u računala, koja će onda slati sms-ove roditeljima.