| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Svi koji su iz Rijeke ostavite post tu u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: fuzija ako tako nastavi moze dobit bananu mogao bi i odma dobit... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #92 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Svi koji su iz Rijeke ostavite post tu ne znam točno da li je povrijedio poslovnik, neki članak ili stavku , al to će moderatori riješit
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #93 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svi koji su iz Rijeke ostavite post tu Ma, nek je povrijedio sta oce...Mene nije...Ja se drzim one, nije bitno sta se kaze nego tko kaze ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #94 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 11
![]() | Re: Svi koji su iz Rijeke ostavite post tu Citat:
kako to da se svi tako dobro podržavate međusobno??? šta ste vi neka gay skpina pa štitite sebe međusobno..... | |
| | |
| | #95 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svi koji su iz Rijeke ostavite post tu Ja sam žensko, tako da sa spasojem i fuzijom ne mogu bit gay HAHAHAHAHA.... A njih dvojica, barem za jednog sam sigurna, sve je samo gay nije ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #96 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Svi koji su iz Rijeke ostavite post tu Joj, joj, prestanite se prepirat' svi skupa. @ u.f.o. Znam ja da si ti dobar dečko, nemoj da te tu ljudi krivo procijene, jer naglo reagiraš. Daj budi onakav kakav si inače...tako je super! ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #98 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | i bas kao sto i pise u mojoj poruci...Sve je dobro sto se dobro SVRŠI... ![]() Ništa nije s njim...I dalje se zove Hrvatski jezik, stokavsko narjecje ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' Zadnji Uredio daidza : 03-09-07 u 19:25. |
| | |
| | #100 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svi koji su iz Rijeke ostavite post tu Citat:
i zezancije...Spasoje zna da sam takva, al ne iz lose namjere...Samo malo volim zezat i sebe i druge...Nemojte zamjerit ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
![]() |
| Tagovi: post, rijeka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:04.

, al to će moderatori riješit