| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Svi koji su iz Rijeke ostavite post tu u Lijepa Naša forumu; Mateja ja tebe znam...Da da... Ti zivis na Lokvi jel da ?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svi koji su iz Rijeke ostavite post tu Mateja ja tebe znam...Da da... Ti zivis na Lokvi jel da ?
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #52 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svi koji su iz Rijeke ostavite post tu Kako je svijet mali...Dave tebe znam... HAHA a znas i ti mene....HAHAHAHA....Ludnica di te nadje, ne mogu od tebe pobjec nikako...HAHAHA...tj. ti od mene...MA kako god hahaha
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #54 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Svi koji su iz Rijeke ostavite post tu I, kad će onda past taj meeting? Moju malenkost i spasoja već ionako znam, idemo non stop van skupa, a sad bi se mogli još neki priključit, pa da skočimo na "večernju kavicu" ![]()
__________________ 8. uberbabe : 2. krug : skupina C : glasanje |
| | |
| | #55 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svi koji su iz Rijeke ostavite post tu A eto blackdevilles tebe ne znam tako da očito ne znam cijelu Rijeku ...Al ova Mateja, ako je to ta bila mi je ajmo rec susjeda, a Dave hehe, dovoljno je reć da ga znam...A što se meetinga tice ive, mi imamo meeting sutra HAHA...a ostali su dobrodosli...Bilo bi fora da se upoznam s ovo malo jos riječana koje ne poznajem HAHA...salim se...![]()
| | |
| | #57 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svi koji su iz Rijeke ostavite post tu Pricas sa mnom pricas ![]()
| | |
| | #60 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svi koji su iz Rijeke ostavite post tu Imam sestru generacija Sove(Marije)... Isla sam u tvoju osnovnu, i tako...Imam smedju kosu hehehe....Eto dosta ti za sad
| | |
![]() |
| Tagovi: post, rijeka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:08.

...Al ova Mateja, ako je to ta bila mi je ajmo rec susjeda, a Dave hehe, dovoljno je reć da ga znam...A što se meetinga tice ive, mi imamo meeting sutra HAHA...a ostali su dobrodosli...Bilo bi fora da se upoznam s ovo malo jos riječana koje ne poznajem HAHA...salim se...