| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Svi koji su iz Rijeke ostavite post tu u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: M@tej@ A što bih ti ja sad trebala odgovoriti na ovo ˝koja˝? Kaži točno što ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svi koji su iz Rijeke ostavite post tu Hm, Mateja...Vidim da nisam jedina hahaha koja te odmah napala ko si, sta si od kuda si...hehe... Ovaj momak meni se cini da te zna na vrlo zanimljiv nacin rapitaj se malo hehehehe pa da i mi saznamo, tajanstven je...![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Svi koji su iz Rijeke ostavite post tu Citat:
, ali pretpostavit' ćemo da se stvarno radi o meni...e da, vidiš da tu svi pišu koji su dio, 'ajde i ti, da mi bar malo olakšaš @Moja malenkost...Da, vidiš, vidiš, morat' ću počet' manje stvari o sebi iznosit' tu ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #74 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svi koji su iz Rijeke ostavite post tu Citat:
![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 11
![]() | Re: Svi koji su iz Rijeke ostavite post tu Citat:
da, rekao mi je frend nesto da si se farbala ali sam zaboravio. a kada bi ti rekao od kuda i "kako" te znam nebi to vise bilo to. ovako mi je zanimljivije..... ![]() | |
| | |
| | #78 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svi koji su iz Rijeke ostavite post tu Ups...Slutim da ovo postaje ozbiljno ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Svi koji su iz Rijeke ostavite post tu Citat:
I ne, nije mi fora, jer se osjećam k'o dijete; ili kaži što imaš ili ne zajebavaj ˝Dobra˝? Istina? Ne znam...nikad sama sebe ne procjenjujem po tom pitanju ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: post, rijeka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:57.

rapitaj se malo hehehehe pa da i mi saznamo, tajanstven je...
, ali pretpostavit' ćemo da se stvarno radi o meni...e da, vidiš da tu svi pišu koji su dio, 'ajde i ti, da mi bar malo olakšaš