| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Teroristicki napad u Rijeci u Lijepa Naša forumu; Meduza danas..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Teroristicki napad u Rijeci Ma kakav teroristički napad... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Teroristicki napad u Rijeci običan kafić je to bil,nije bilo narodnjaka,uglavnom je svirao otvoreni radio. kafić je bio popularan tijekom škole jer se nalazi u neposrednoj blizini nekoliko škola i fakulteta.inače nikakvo posebno mjesto.2 stola za biljar,2 za stolni nogomet i 2 pikada. često sam visio tamo u srednjoškolskim danima,a i kasnije sam znao doć na cugu/biljar. šef je neki mutikaša
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Teroristicki napad u Rijeci Gazda je nekome stal na žulj i ode birtija u zrak,u današnje vrijeme to uopće nije čudno.Nikakav terorizam tu nije u pitanju !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Teroristicki napad u Rijeci 50 metara od te meduze je i moj faks, ne mogu vjerovat da je moguce da se to dogodilo. btw, da terorizam, na trenutak si me cimnuo...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
![]() |
| Tagovi: napad, rijeci, teroristicki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:40.