| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Teroristicki napad u Rijeci u Lijepa Naša forumu; haha teroristicki napad...e wonderwall u koju si srednju skolu iso?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Teroristicki napad u Rijeci Citat:
btw taj birc nije radio od 2.8.,sumnja se na eksploziju plina,al je vjerojatnije da ju je netko namjerno digao u vazduh..
__________________ ...over and out for a while... Zadnji Uredio wonderwall : 28-08-06 u 22:36. | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-10-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 122
![]() | Re: Teroristicki napad u Rijeci Citat:
| |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Teroristicki napad u Rijeci Ma ja vam kazem: mob wars... Vlasnik se nekome zaduzio ili slicno i digli mu kafic u zrak. Nesto slicno kao kada u igrici Mafia idete razvalit aute od protivne mafijaske obitelji kraj kafica ili kada u Godfatheru (ovo je slicniji primjer) uletite u kafic ubijete par neprijatelja i zatim ga cijelog dignete u zrak ![]() Ja se ovako malo zajebavam, ali nebi me cudilo da je to istina. P.S. wonderwall, elektrotehnicku ili elektroindustrijsku skolu?
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Purger | Re: Teroristicki napad u Rijeci Ma nije istina...ja mislim da je gazda jedan pošten čovjek koji je htio svojoj obitelji osigurat bolju budućnost i ništa više... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Teroristicki napad u Rijeci evo odmah posljednji pozdrav obratiti pažnju na pjesmu u podlozi :čekić http://www.youtube.com/watch?v=V9STIJsNpUQ
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
![]() |
| Tagovi: napad, rijeci, teroristicki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:58.

..danas sam se provozao ondje,i zgleda ko hirošima day after