| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi TRAŽIM ZAGREPČANKU !?!?!? u Lijepa Naša forumu; Radi ili radila je u Billi.... IVONA MATEKOVIĆ ,ima netko ko ju zna ???'... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TRAŽIM ZAGREPČANKU !?!?!? Citat:
![]()
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... | |
| |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TRAŽIM ZAGREPČANKU !?!?!? Vrlo vjerojatno ce joj reci da je kul. A nakon par sessiona upucavanja ce joj reci da bi se uvukao u njene gačice ![]() Kaj si mislio kaj ce? Ici s njom u Medjugorje? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| |
| | #8 (permalink) | |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TRAŽIM ZAGREPČANKU !?!?!? Citat:
![]() Vi'š kako je traži. Taman je nađe, odpelja dolje, obavi sve kaj treba... ma prava romansa na cp ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care | |
| |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TRAŽIM ZAGREPČANKU !?!?!? Citat:
care
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:46.