Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Rijeka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rijeka Raspravljate o temi TRAŽIM ZAGREPČANKU !?!?!? u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: dorina Pa recimo zakaj ne A-ha, misliš da ona očekuje da će se on osjećati tamo ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 25-02-08, 07:00   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,950
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: TRAŽIM ZAGREPČANKU !?!?!?

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Pa recimo zakaj ne
A-ha, misliš da ona očekuje da će se on osjećati tamo bogobojaznim pa će ju i ako mu da dolje na svetom tlu mufa ju ženit. K'o zna, možda i dođe do toga
Citat:
Taman je nađe, odpelja dolje, obavi sve kaj treba... ma prava romansa na cp
Pa da. Nadje ju...odu u Medjugorje....pojebe ju k'o nikad u zivotu tamo na nekom kamenu...osjeti griznju savjesti jer je bludno općio na svetom tlu....zeni ju iz tog razloga...prihvate sve zakone koje je crkva proglasila...imaju 10tero djece pošto on nju jako jako jako voli....zive na socijalnoj pomoći
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 25-02-08, 09:57   #12 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,373
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Eto
Star 25-02-08, 11:16   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Pa da. Nadje ju...odu u Medjugorje....pojebe ju k'o nikad u zivotu tamo na nekom kamenu...osjeti griznju savjesti jer je bludno općio na svetom tlu....zeni ju iz tog razloga...prihvate sve zakone koje je crkva proglasila...imaju 10tero djece pošto on nju jako jako jako voli....zive na socijalnoj pomoći

pa šta fali tome čoeče...naš ti kolki je dječji doplatak za 10ero djece...to mi je san

Ako ne završim faks i ne dobim diplomu definitivno ću si napravit jednu nogometnu ekipu.
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 25-02-08, 11:28   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Ako ne završim faks i ne dobim diplomu definitivno ću si napravit jednu nogometnu ekipu.
nemoj samo mamića uvrstiti u klub jer će ti sve novce odniti
e oggy legendo
btw.jeli ovaj dečko naša zagrepčanku i kako im se dica zovu
carllito je offline  
Star 25-02-08, 16:59   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,950
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Je i onda imas za birat. 5. djetetu kum je Bandić, 6. djetetu je kum gradonačelnik Rijeke, 7. je Bebić, 8. je Sanader, a 9. Mesić. Lova do krova. A mi bedaci ne jebemo don Anto Bakovića ni za krušnu mrvu
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Star 25-02-08, 17:09   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 26
Poruka: 934
mentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mentol

jesi probao nazvat upravu bille i pitat jel imaju ili jesu imali djelatnicu tog imena i jel radi još i ako da gdije?
mentol je offline  
Star 25-02-08, 17:14   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,543
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Star 25-02-08, 18:09   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
nemoj samo mamića uvrstiti u klub jer će ti sve novce odniti
e oggy legendo
btw.jeli ovaj dečko naša zagrepčanku i kako im se dica zovu
Osim ako je nebi obljubio i ostavio
Ili još gore......koristio kontracepciju

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Je i onda imas za birat. 5. djetetu kum je Bandić, 6. djetetu je kum gradonačelnik Rijeke, 7. je Bebić, 8. je Sanader, a 9. Mesić. Lova do krova. A mi bedaci ne jebemo don Anto Bakovića ni za krušnu mrvu
E to bi bio život.
Još ih naštancam par komada da imam i zamjene i liječničku ekipu

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
Vibičica nam je nešto mazna u zadnje vrijeme
Adolon je offline  
Star 25-02-08, 19:04   #19 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,373
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
pa šta fali tome čoeče...naš ti kolki je dječji doplatak za 10ero djece...to mi je san

E baš sam te mislila pitat da se ženimo (carllito o5 te varam, nemogu si pomoć) i onda sam vidjela ovo:
Citat:

Još ih naštancam par komada da imam i zamjene i liječničku ekipu
Pa jbte nisam automat
Star 25-02-08, 19:14   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
E baš sam te mislila pitat da se ženimo (carllito o5 te varam, nemogu si pomoć) i onda sam vidjela ovo:

Pa jbte nisam automat
Naravno da ga varaš...mlađe je slađe

Kaj ipak ne...

E pa onda nek ti carlito napravi košarkašku ekipu...5 komada
Adolon je offline  
Zatvorena Tema

« pitanje | Bura »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113