| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi TRAŽIM ZAGREPČANKU !?!?!? u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: Adolon Naravno da ga varaš...mlađe je slađe Kaj ipak ne... E pa onda nek ti carlito ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TRAŽIM ZAGREPČANKU !?!?!? Citat:
ne vara ona mene nego sebe da može boljeg naći ![]() košarkašku ekipu ma ja to napravim iz jednog pokušaja i bez pomoći ruka,ima da se mali rodi s facom michaela jordana ![]() | |
| |
| | #22 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TRAŽIM ZAGREPČANKU !?!?!? Ma broj je ok... samo njemu bi morala kuhati ![]() Pa dobro onda ću se s radošću varati ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TRAŽIM ZAGREPČANKU !?!?!? jel to misliš na onu zgradu 'Zagrepčanku' ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| |
| | #29 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: TRAŽIM ZAGREPČANKU !?!?!? Citat:
Sretno u potrazi.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? | |
| |
| | #30 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TRAŽIM ZAGREPČANKU !?!?!? Citat:
"Zgubil sam curu, smeđe dlake, vrlo umiljata na području trgovačkog centra Billa. Odaziva se na ime Ivona , ali budite oprezni može biti agresivna jer se tjera. Kuja ima ogrlicu sa imenom i adresom vlasnika... Pošteni nalaznik bit će bogato nagrađen!!!"
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:34.

ma ja to napravim iz jednog pokušaja i bez pomoći ruka,ima da se mali rodi s facom michaela jordana