Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi 2 rase ljudi???? u Znanost forumu; Nova znanstvena istraživanja donose šokantnu sliku ljudske budućnosti. Naša će se vrsta za 10.000 godina razviti u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-10-07, 13:44   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,036
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto
2 rase ljudi????

Nova znanstvena istraživanja donose šokantnu sliku ljudske budućnosti. Naša će se vrsta za 10.000 godina razviti u dvije nove rase - vladajuću elitu, koju će krasiti ljepota i inteligencija, i podređenu rasu glupavih, ružnih stvorenja.

Evolucija današnjih ljudi doseći će svoj fizički vrhunac otprilike 3000. godine, predviđa vodeći londonski znanstvenik evolucije Oliver Curry. Ljudi će tada biti visoki do dva metra, a životni će se vijek produljiti do 120 godina.

Seksualna selekcija dat će prednost zdravom, mladenačkom izgledu, a razvoj estetske kirurgije pomoći će da se ljudski izgled prilagodi takvu standardu ljepote. Muškarci će tako 3000. godine imati simetrična lica, dublji glas i veće penise. Žene će krasiti sjajna kosa, koža će im biti meka i bez dlaka, oči velike, a grudi čvrste.

Prema dr. Curryju, rase koje poznajemo danas stopit će se u jednu te će svi ljudi imati lijepu brončanu put. Daleka budućnost naših potomaka ipak neće biti dug život u lijepom tijelu.

Nakon što su dosegli svoj vrhunac, ljudi će za 10.000 godina osjetiti loše strane tehnološkog napretka. Stalna upotreba medicinskih preparata postupno će oslabjeti ljudski imunološki sustav i čovjek će sve više nalikovati djetetu.

Tako ćemo s jedne strane imati prekrasne, pametne nadljude, a s druge ogavne, zaostale gobline. Priznati znanstvenik dr. Curry budućnost ljudske vrste vidi kao “priču o dobrom, lošem i ružnom”.

Sto vi kazete na ova predvidjanja??
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 14:10   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,661
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan
Re: 2 rase ljudi????

Rekao bih nešto... no ne mogu od smijeha... I onda je svizac zamotao čokoladu...
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 15:08   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,679
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

ovo mi vise zvuci kao neki SF film, nego kao buducnost.

ako ce se to tako i dogoditi, zasto nije u obzir uzeta i cinjenica da se Zemlja zagrijava, pa ce to pak sve skupa utjecati na razvoj. manjak pitke vode ili pak povecanje ekonomskih razlika ce itekako utjecati na sve to.

ili ce mozda biti, kao u onom nekom filmu, gdje se ljudska vrsta razdvojila na dva djela, jedne koji su se skrili u podzemlje, i druge koji su ostali na povrsini. ovi prvi su postali inteligentniji i ruzniji, a drugi su izgubili znanja iz proslosti te su morali nanovo sve uciti.

sve u svemu.......I'll be long gone by then
The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 15:14   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,036
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

da,tjesi me sto t onecu dozivjeti,hehe,bas mi je smijesno da ce ova 2 rasa biti ruzna i glupa
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 15:23   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

da tako nesto danas postoji, ja bi najvjerojatnije bila unutar te druge rase
nema plave krvi u meni
vibica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 15:24   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 66
join_me se izdvaja iz mase

joj čitala sam na netu o tome...a kad se sve razvija normalno da se i čovjek a sad koliko je to točno i moguče ...hm..šteta što neču bit živa da doživim to...
join_me je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 15:27   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,661
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Dobro je vibica uočila- ako me sjećanje ne vara (a nisam mogao od smijeha komentirati u prvoj poruci)- H.G. Welles "The time machine" (vremeplov). Ima hrpa filmskih obrada te knjige...
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 15:58   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-10-07
Godina: 22
Poruka: 26
custodis se izdvaja iz mase

to me malo podsjeca na prapovjest kad su zemljom setali neandertalci.
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 16:02   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 165
mirko_zg se izdvaja iz mase

dao bog da ja to doživim pa bi mi onda bilo tak svejedno...
mirko_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 16:21   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: mirko_zg Pogledaj Poruke
dao bog da ja to doživim pa bi mi onda bilo tak svejedno...
da to dozivis, ne bi ti bilo bas svejedno.

Zadnji Uredio vibica : 30-10-07 u 16:23.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: buducnost, ljudi, rasa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103