| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi 2012 godina - kraj svijeta u Znanost forumu; bit je u tome što se sekiramo zbog nekih glupih navoda koji se ponavljaju već desetak godina... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: 2012 godina - kraj svijeta Citat:
kako kaze ona izreka:zivi svaki dan kao da ti je posljenji, jednom ces bit i pravu ![]()
__________________ | |
| | |
| | #105 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta ipak je vodik viruj, ipak san ja kapetan picard ![]() ništa nije vječno, tako ni sunce, ni zemlja pa ni ljudska civilizacija. al nakon nestanka nas doć će neko drugi, novi, možda i bolji
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #109 (permalink) | ||
| next best thing | Re: 2012 godina - kraj svijeta Citat:
Citat:
eto ti ![]() (stranica 3. od novog prema starim postovima) dobar spam, ni ne sjećaš ga se ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... Zadnji Uredio pharaoh : 11-05-08 u 16:53. | ||
| | |
| | #110 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta Citat:
ja 2010. dižen kredit na 30 godina, nek me vjerovnici vataju na vječnin lovištima ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2012, godina, kraj, svijeta |
« Lokrumski duh snimljen mobitelom
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:14.

kako kaze ona izreka: