| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi 2012 godina - kraj svijeta u Znanost forumu; ma bilo je u emisiji na rubu znanosti da 2012. završava kalendar Maya ali ne da je tada kraj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Hvala na pitanju, dobra mi je lokacija
Poruka: 488
![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta ma bilo je u emisiji na rubu znanosti da 2012. završava kalendar Maya ali ne da je tada kraj svijeta nego velika promjena u duhu ljudi, ako netko zna neki link do detalja o kalendaru Maya neka mi javi
__________________ None of us are free, if one of us is chained, none of us are free. |
| | |
| | #112 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-04-08 Lokacija: split
Poruka: 205
![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta kaže Nostradamus, prestat će postojat svijet kakvog poznajete, nema fizičkog kraja civilizacije, nastaju promjene u načinu razmišljanja-funkcioniranja, dolazi pozitivna promjena i polagani prijelaz u višu dimenziju |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Banned | 2012 godina za svemirske razmjere ne predstavlja ništa kao ni naše godine, mjeseci, dani, sati itd. jer svemir ne poznaje vrijeme koje mi na zemlji mjerimo, prema tome kraj svijeta može biti i ovoga trenutka dok ovo pišem ali eto izgleda da sam preživio. Zato kada govorite o kraju svijeta nemojte spominjati godine jer mi smo samo zrnca prašine koja se odmaraju na tijelu velikog dinosaurusa. |
| | |
| | #114 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Hvala na pitanju, dobra mi je lokacija
Poruka: 488
![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta Tu je bilo riječi o kalendaru Maya, ne baš u datumu kraja svijeta. Njihov kalendar mjeri godine u nekom čudnom rasponu, uglavnom, sve su kraće, zadnja završava 2012. ali ne kao kraj svijeta nego neka vrsta promjene Imaju i oni neki sistem dana i noći, do jeseni ove godine je noć
__________________ None of us are free, if one of us is chained, none of us are free. |
| | |
| | #115 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta Citat:
| |
| | |
| | #116 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 2,128
![]() ![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta joj... taj kraj svjeta je vec trebo bit po znanstvenicima cca 59 puta u zadnjih 60 godina... ![]() moze i sad bit kraj svjeta, ak neki meteor udari u zemlju... ne vjerujem ja tim proracunima...
__________________ |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-04-08 Lokacija: split
Poruka: 205
![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta kalendar Maja je takav kakav je, po baloti Zemaljskoj ima puno različitih kalendara, pitanje je "zašto kalendar Maja prestaje 2012 g., koji je to važan razlog koji je tu mudru civilizaciju naveo da zaključe brojanje godina baš 2012 g., a mene još posebno zanima gdje su gotovo preko noći nestali pripadnici civilizacije Maja? |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2012, godina, kraj, svijeta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:43.

ne vjerujem ja tim proracunima...
)...<---