| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi 2012 godina - kraj svijeta u Znanost forumu; ne vjerujem u to... prerano je... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 22
![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta Iako, ako ćemo pravo, i trebalo bi se nesto takvo desit. Kad pogledas malo bolje oko sebe i vidis šta se sve dešava, možda bi trebalo sve resetirat i počet ponovno. Kao u nekoj SIM igri kad nisi zadovoljan kako se stvari razvijaju - jednostavno počneš iznova... |
| | |
| | #125 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: 2012 godina - kraj svijeta Citat:
ahahaha kakav post u vezi sa krajem svijeta... vec je trebo bit 100 puta do sad po "znanstvenim istrazivanjima" kad dođemo u 2012-u rec ce da ce kraj svijeta bit 2020-e. ma molim te to su sve gluposti
__________________ | |
| | |
| | #126 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 2012 godina - kraj svijeta od kad znam za sebe o tome pricaju, moji dedovi, bake, roditelji i drugari. Stalno se prica o smaku sveta. Televizija, radio, novine jako zanimljiva tema i uvek u modi i popularna. Od kada su bila 2 svetska rata tema je još popularnija i kunu se pojedinci da su to znakovi početka kraja. (Kada su bosanci poceli odlazit u ameriku, govorili su ovo je pocetak kraja americke ekonomije ). Svedoci smo velikih potresa i njihovih katastrofalnih posledica, svetom se šire smrtonosne bolesti, sida, ptičje groznice i gripe. Ljudi su gladni i umiru od gladi. Žive u strahu od terorizma, kemijskog i nuklearnog oružja.Ljudi su se promenili, nema više one stare raje što nebrine za novce, postali su: sebični, pohlepni za materijalnim stvarima, umišljeni oholi, hulnici, žene neposlušne muževima, žene su uskraćene za seks, bezosjećajnost, ne poštuju dogovor, okrutni, klevetnici, babe tračare, bez ljubavi prema dobroti, izdajnici, svojeglavi, svoje užitke stavljaju ispred svega ostalog. (jesam sve loše nabrojao ). Zli ljudi i varalice napreduju prema gore i pokušavaju uvaliti raji kojekakve preparate i hranu kuneči se u njenu superiornost. Osigurava se sve i svašta.Ja bi usporedio sve to sa trudnom ženom. Trudnica vidi stomak i zna da će doći taj dan, mo`š da biraš kako ćeš da živiš (zdravo za dete il ćeš nezdravo). Svi mi ćekamo taj dan kad će roditi i neki ga ljudi priželjkuju, nadajumu se što pre a neki se boje razmišljati uopće o tome. Taj dan im donosi brige, probleme, nisu spremni za to, dodatni trošak a drugi se vesele prinovi, novom životu, radosti, veselju a snaći će se kao i do sada i samo da je živo i zdravo. Doći će ipak bolja vremena i biće nam bolje:-misle oni optimisti. Iznenada dolazi i taj dan, iznenada, odjednom. Kao što trudovi trudnu ženu ufate i paraju stomak. Bol, patnja, paranje. Žena se naprosto cepa i dere iz svega glasa. Aaaaaaaaaaaaaaaaaa:-ćuješ dok ju voze. Strašno:-misle muškarci:-rađe se brijem svaki dan nego da imam mesečnicu i trudove. Opet stari ljudi pametuju. Tvrde da će nakon toga na celoj zemlji zavladati pravednost. Tako i ja sada pričam svojima. Sedimo za stolom i pričam im o smaku sveta. Doći će lepi dani puni blagostanja i nećemo morati da prosimo, mučimo se a bolesti neće biti pa nećemo morati da posećujemo lekara. Jbg. moraš neku nadu da daš deci. Nećem moraju da se nadaju inaće će da odu u kurach. Deca imaju nadu, a tata Nadu.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-06 Godina: 31
Poruka: 139
![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta al ozbiljno, sta je sa hranom Na pocetku proslog stoljece bilo nas je 1 000 000 000. Do dvije milijarde čovječanstvu su trebale samo 23 godine, a do danas - znači za manje 85 godina, broj ljudi na Zemlji je utrostručen. Sjecam se kad se rodio 5 000 000 000 stanovnik, a danas je oko 6 500 000 000. Ovo su cinjenice, bez vudu pricica i kometa i ovoga i onoga. Kako ovo rijesiti? |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-04-08 Lokacija: split
Poruka: 218
![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta za sada nikako, budući da nema političke VOLJE, ima potencijala za prehranu oko 9 mlrd. ljudi, bar tako kažu, ali nema volje, pa za Slavoniju kažu da može nahraniti Evropu, a mi uvozimo sve, opet kažem, nema volje ali ima interesa za stanje kakvo jest.
__________________ điha vjetre Sloboda za Tibet |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2012, godina, kraj, svijeta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:03.

). Svedoci smo velikih potresa i njihovih katastrofalnih posledica, svetom se šire smrtonosne bolesti, sida, ptičje groznice i gripe. Ljudi su gladni i umiru od gladi. Žive u strahu od terorizma, kemijskog i nuklearnog oružja.
). Zli ljudi i varalice napreduju prema gore i pokušavaju uvaliti raji kojekakve preparate i hranu kuneči se u njenu superiornost. Osigurava se sve i svašta.