| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi 2012 godina - kraj svijeta u Znanost forumu; ak nebu sad 2012. onda budu pak predvidali 2039. kad bu nas kakti onaj komet velki il hitil il zaobisel....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: 2012 godina - kraj svijeta ak nebu sad 2012. onda budu pak predvidali 2039. kad bu nas kakti onaj komet velki il hitil il zaobisel....meni zapravo svejedno... al je jedna zanimljiva fora u vezi 2012., malo sam cital i kaze da se tog nekog datuma 2012. sve galaksije budu poredale. taj fenomen se inace dogada svakih nekolko desetaka il stotina milijuna godina (prosli put se desilo kad su dinosauri nestali), tak da i nekaj u tome ima...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #152 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 797
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta pa, sto, neka ja sad 2012. smak svjeta, a poslje tog neka druga godina. ko je pametan, nece vjeroavat, ko nije, imat ce osjecaj da zivi na rubu. a svi znamo da oni koji zive na rubu, zauzimaju manje mjesta, hah.. p.s. glup post, znam, ali isto takva su i sva ta prorocanstva. istina je da imaju neku podlogu u astrologiji, ali to se apsolutno ne odrazava na zivotni vjek naseg planeta. prica o smaku svjeta je samo jos jedna od prica za malu djecu koja bi trebala zabaviti nas obicne i naivne ljude, dok zvjerke vladaju planetom.
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #154 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-04-08 Lokacija: split
Poruka: 235
![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta Nema kraja svijeta, bar ne na način kako ga se prezentira u javnosti, nema uništenja, nema pomora, ono što slijedi je događaj koji odnosi na promjene u načinu života, Stvoritelj nije destruktivac, on je STVORITELJ, on ne razara, on stvara
__________________ điha vjetre vrijeme je za promjene |
| | |
| | #156 (permalink) |
| 4nick8or | Re: 2012 godina - kraj svijeta pa ja se iskreno nadam da će stvoriti bolji svijet, pa makar i bez nas kao vrste, jer ovo pomalo liči na Earth Cancer
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #157 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 04-07-08 Godina: 19
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta Kraj svijeta se bliži iz dana u dan, pošto ljudi nimalo ne poštuju planet i kvare ga stalno. Po meni je samo pitanje vremena kad će ljudi svojom glupošću uništiti planet. Smak svijeta se bliži, ali to neće biti prirodna pojava kako se svi nadaju. To je moje mišljenje.
__________________ Just be yourself and if people don't like you fuck them |
| | |
| | #159 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-04-08 Lokacija: split
Poruka: 235
![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta Priče o smaku svijeta su proizvod destruktivaca koji širenjem takvih priča stvaraju negativnu energiju, a njome se hrane, što će biti nitko to nezna, osobno ne očekujem ništa spektakularno na materijalnoj razini, promjene stižu ali na duhovnoj razini, a obzirom na razinu duhovnog razvoja kad promjene stignu malo je onih koji će ih primjetiti
__________________ điha vjetre vrijeme je za promjene |
| | |
| | #160 (permalink) | |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta Citat:
![]() danasnji svijet sve vise lici na Sodomu i Gomoru... srecom ja sam ateist pa se ne zabrinjavam oko "Njegove ruke"
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2012, godina, kraj, svijeta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:03.