| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi 2012 godina - kraj svijeta u Znanost forumu; kraj svijeta je počeo čim se čovjek pojavio...al koliki je rok trajanja?!...al znam da neće sve završit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta kraj svijeta je počeo čim se čovjek pojavio...al koliki je rok trajanja?!...al znam da neće sve završit dok sam ja živ ...
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-11-07 Lokacija: Zagreb Godina: 27
Poruka: 50
![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta Pa ja sam mislio da je kraj svijeta triba biti 1999 god. pa nisam nigdje za doček išao nego se sakrija u podrum,pa onda sam opet propustia doček na 2000 god. jer su rekli da će zbog problema s kompjuterima biti sranja e bome doček 2012 neću propustit !
__________________ Everyone is entitled to their own opinion, but not their own facts. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 433
![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta hehe, vjerovat cu kad vidim,... nadam se ne
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-11-07 Godina: 15
Poruka: 6
![]() | kraj svijeta? wtf? evo u zadnje vrijeme se nešto priča kao da će se 21.12.2012 dogodit apokalipsa nekakva, kraj svijeta, nemam pojma, pa tko vjeruje nek izvoli al ja mislim da je to hrpa glupostievo ako vas zanima par linkova: 12 21 12 Clock Count Down End Of The World 2012 YouTube - Dec. 21, 2012 "THE END" YouTube - Signs of the End! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 1,127
![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta zanimljiva je ova prica o majama. Fora prvi link, odbrojava sekunde do kraja svijeta. Ja mislim da ce se to dogodit, kako su izumrli dinosauri tako cemi i mi jednog dana mozda bas 2012. ali u to ne vjerujem ni malo (ne zelim vjerovati |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-12-07 Godina: 23
Poruka: 241
![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta Citat:
ja mislin da su to zanimljivi filmici ali isto tako da je to glupost. koliko se ja sican vec svako druge godine najavljuju smak svita a da ce to bit 2012... ne virujen bas
__________________ she broke my heart... so i ripped hers out | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2012, godina, kraj, svijeta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:09.

...

pa tko vjeruje nek izvoli al ja mislim da je to hrpa gluposti