| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi 2012 godina - kraj svijeta u Znanost forumu; i jeli iko zna zasto je svugdi 21.12. a na youtube san sad gleda jedan od tih filmova di ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-12-07 Godina: 23
Poruka: 241
![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta i jeli iko zna zasto je svugdi 21.12. a na youtube san sad gleda jedan od tih filmova di na kraju kaze 23.12 (taman ce mi usrat badnjak a to mi je najdrazi dan) neka bude 26.
__________________ she broke my heart... so i ripped hers out |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: 2012 godina - kraj svijeta ma je je,i imamo crnog papu i šta sve ne,ma naravno da je smak svijeta 2012 ali čekaj malo....šta nije trebao bit 2000. pa 2001. itd... imamo mi nešto često taj smak svijeta čini se meni,ali nikako da odemo ![]() ![]() ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #35 (permalink) |
| charolastra | Re: 2012 godina - kraj svijeta Kojeg crnog Papu imamo ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 2012 godina - kraj svijeta evo malo zanimljivih filmica na ovu temu: YouTube - ARE YOU READY? (REVISED VERSION!) YouTube - Are You Ready? Part 2 YouTube - Are you Ready? 3 (Answers & Facts!) zanimljiva stvar zapravo je i moguce, ali prica o ejlijenima je stvarno ![]()
__________________ |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06 Godina: 22
Poruka: 156
![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta i da je stvarni kraj svjeta pa šta onda bolje i to nego da se narednih 50 godina koljemo gušimo u smogu i jedan dan nosimo bunde drugi kratke rukave
__________________ Pesimisti su samo dobro obaviješteni optimisti |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,134
![]() | Re: 2012 godina - kraj svijeta jedva čekam ![]()
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2012, godina, kraj, svijeta |
« Lokrumski duh snimljen mobitelom
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:09.

so i ripped hers out

ali čekaj malo....šta nije trebao bit 2000. pa 2001. itd...
imamo mi nešto često taj smak svijeta čini se meni,ali nikako da odemo

zapravo je i moguce, ali prica o ejlijenima je stvarno
Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

AC MILAN : 2003-2008