Stranica 59 od 69 PrvoPrvo ... 9495455565758596061626364 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 581 do 590 od 687

2012 godina - kraj svijeta

Raspravljate o temi 2012 godina - kraj svijeta u Rub Znanosti forumu, dio Znanost foruma; Nezz sta bude bit ce...

Regularni forumas Avatar od korisnika Zvjezdicaa
    Datum registracije
    28-01-10
    Starost
    21
    Poruka
    89
    Liked
    0 times

Re: 2012 godina - kraj svijeta

Nezz sta bude bit ce

Sadaa znam da te trebam, Sadaa Znnam da te woLimm !! ♥ ♥

Starter Avatar od korisnika PussyCatDoll
    Datum registracije
    22-02-10
    Poruka
    42
    Liked
    0 times

ne vjerujem da ce doci kraj iako vecina stvari (provjerenih) na to upucuje, kako se sve vise blizimo tom crnom datumu, malo sam proguglala..ugl svi se slazu za jedno.. 2012 ce biti godina velikih promjena, a koliko velikih..to je pravo pitanje?!
    You can call me PCD

Regularni forumaš Alien Scum Slaughter Champion, Baby Bird Champion, Angel Falls Champion, All Ball Champion, Mortanoid Champion, Armor Cupid Champion, Rat Shooter Champion, A Stitch in Time - Present Champion, Acres of gold Champion, Alien Showdown Champion, Action Fish Champion, Bola Champion, A Stitch in Time - Future Champion, Bezerk Champion, Bombjack 3: Hard Levels Champion, 9 Ball Pool Champion, Bubble Bobble The Rival Champion, Alien Hunter Champion, Alien Bounce Champion, A Game Of 3 Halves Champion, Fish Shooter Champion Avatar od korisnika zbracun
    Datum registracije
    22-07-09
    Poruka
    166
    Liked
    1 times

2012. ili 2014. Imao sam zanimljiv san. Došao mi moj pokojni otac u posjetu iz raja i donio neke poklone. Bile su to vrećice sa raznim bombonima i raznim grickalicama. Kakav ja inače jesam po prirodi, radoznao, tražio sam na tim vrećicama ime proizvođača, jer makar je to iz raja, ipak to netko mora napraviti. Nisam našao ništa drugo osim roka trajanja. Bila je to 2014. godina. Kad sam se probudio, zapitao sam se nema li to nekakve veze sa toliko najavljivanim krajem svijeta, kako god on izgledao.
    San je bio jako stvaran i vrlo upečatljiv.

Starter
    Datum registracije
    20-07-09
    Poruka
    31
    Liked
    0 times

Ja mislim da ce bit promjena ali kakvih?
    Npr.Dođu vanzemaljci i daju nam medicinu daju nam sto ocemo...ali onda kazu molili bi vas da se preselite iz new yorka jeli smo ispod njega nasli nesto sto nama treba.prvo ce rec moze,ce se predomislit ali nazolost tad ce ga vec sravnit.E onda ce bit dar-mar prvo nuklearnim po njima onda ce oni rec "Je*o to ovaj je*eni planet sa je*enim primiticima odosmo mi na mars".A mi sotado smo sami nuklearna zima i unisten planet jebiga prezivt ce nas jedno 1´000`000 i sve ispocetka

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Dogovorio sam pijanku taj dan desilo se nesto ili ne. Uglavnom bit cu ko zemlja i docekati ''to'' sa stilom
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

Regularni forumaš Avatar od korisnika mata17boy
    Datum registracije
    28-12-08
    Poruka
    428
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Radanus Pogledaj Poruke
    Dogovorio sam pijanku taj dan desilo se nesto ili ne. Uglavnom bit cu ko zemlja i docekati ''to'' sa stilom
    e bravo majstore. to ću i ja napravit.... barem ću umrijet vesel

Regularni forumas Avatar od korisnika Neill
    Datum registracije
    07-03-10
    Starost
    19
    Poruka
    132
    Liked
    0 times

ako bude, roštiljat cu na terasi i gledati.
    nadam se da ce biti na HD

Starter
    Datum registracije
    20-07-09
    Poruka
    31
    Liked
    0 times

Ej sam da vas pitam kako da napravim svoj topic jel me nesto stvarno zanima

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

pa prvo jednostavno razmisli u koji podforum bi tvoja tema pripadala po tematici, odi na taj podforum (npr. rub znanosti), i imat češ ponuđeno otvori novu temu ili new thread, klikni, napiši naslov teme, upiši tagove (kada netko po tagovima traži tvoju temu, da ju pronađe po ključnim riječima), napiši tekst koji si mislio i stisni pošalji novu temu dole ispod.

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika nebeski plesač
    Datum registracije
    14-04-08
    Starost
    48
    Poruka
    501
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: zbracun Pogledaj Poruke
    2012. ili 2014. Imao sam zanimljiv san. Došao mi moj pokojni otac u posjetu iz raja i donio neke poklone. Bile su to vrećice sa raznim bombonima i raznim grickalicama. Kakav ja inače jesam po prirodi, radoznao, tražio sam na tim vrećicama ime proizvođača, jer makar je to iz raja, ipak to netko mora napraviti. Nisam našao ništa drugo osim roka trajanja. Bila je to 2014. godina. Kad sam se probudio, zapitao sam se nema li to nekakve veze sa toliko najavljivanim krajem svijeta, kako god on izgledao.
    San je bio jako stvaran i vrlo upečatljiv.
    Spavao sam nekoliko mjeseci, ali ovaj post me probudi, ako ima još detalja napiši ili mi pošalji, vrlo je zanimljivo.
    điha vjetre
    NASA - nacionalna agencija za skrivanje istine o svemiru

Lajkaj nas na Facebooku