ne vjerujem da ce doci kraj iako vecina stvari (provjerenih) na to upucuje, kako se sve vise blizimo tom crnom datumu, malo sam proguglala..ugl svi se slazu za jedno.. 2012 ce biti godina velikih promjena, a koliko velikih..to je pravo pitanje?!![]()
Raspravljate o temi 2012 godina - kraj svijeta u Rub Znanosti forumu, dio Znanost foruma; Nezz sta bude bit ce...
Sadaa znam da te trebam, Sadaa Znnam da te woLimm !! ♥ ♥
ne vjerujem da ce doci kraj iako vecina stvari (provjerenih) na to upucuje, kako se sve vise blizimo tom crnom datumu, malo sam proguglala..ugl svi se slazu za jedno.. 2012 ce biti godina velikih promjena, a koliko velikih..to je pravo pitanje?!![]()
You can call me PCD
2012. ili 2014. Imao sam zanimljiv san. Došao mi moj pokojni otac u posjetu iz raja i donio neke poklone. Bile su to vrećice sa raznim bombonima i raznim grickalicama. Kakav ja inače jesam po prirodi, radoznao, tražio sam na tim vrećicama ime proizvođača, jer makar je to iz raja, ipak to netko mora napraviti. Nisam našao ništa drugo osim roka trajanja. Bila je to 2014. godina. Kad sam se probudio, zapitao sam se nema li to nekakve veze sa toliko najavljivanim krajem svijeta, kako god on izgledao.
San je bio jako stvaran i vrlo upečatljiv.
Ja mislim da ce bit promjena ali kakvih?
Npr.Dođu vanzemaljci i daju nam medicinu daju nam sto ocemo...ali onda kazu molili bi vas da se preselite iz new yorka jeli smo ispod njega nasli nesto sto nama treba.prvo ce rec moze,ce se predomislit ali nazolost tad ce ga vec sravnit.E onda ce bit dar-mar prvo nuklearnim po njima onda ce oni rec "Je*o to ovaj je*eni planet sa je*enim primiticima odosmo mi na mars".A mi sotado smo sami nuklearna zima i unisten planet jebiga prezivt ce nas jedno 1´000`000 i sve ispocetka
ako bude, roštiljat cu na terasi i gledati.
nadam se da ce biti na HD![]()
Ej sam da vas pitam kako da napravim svoj topic jel me nesto stvarno zanima
pa prvo jednostavno razmisli u koji podforum bi tvoja tema pripadala po tematici, odi na taj podforum (npr. rub znanosti), i imat češ ponuđeno otvori novu temu ili new thread, klikni, napiši naslov teme, upiši tagove (kada netko po tagovima traži tvoju temu, da ju pronađe po ključnim riječima), napiši tekst koji si mislio i stisni pošalji novu temu dole ispod.![]()